Clotilde Armand spune că Tudorache trebuie reținut de anchetatori

Clotilde Armand spune că Tudorache trebuie reținut de anchetatori

Clotilde Armand spune că sunt suficiente motive și indicii care să probeze tentativele de fraudare a votului de la Sectorul 1, încât Daniel Tudorache (PSD) să fie reținut de anchetatori.

Candidata USR PLUS pentru funcția de primar al Sectorului 1 anunță și identitatea celui prins cu procesele verbale în sediul Primăriei: Sorin Cătălin Tomescu - candidat la funcţia de consilier din partea PSD.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Acesta avea asupra sa 473 deprocese verbale.

Câte probe mai vreţi, domnilor procurori?!.

Clotilde Armand

”Fostul primar pesedist trebuie reţinut urgent de anchetatori”, a scris, marţi pe Facebook, Clotilde Armand.

https://www.facebook.com/clotildearmand.ro/posts/3336730906402941

” Ce ne-a spus Poliţia astăzi? «Asupra unui bărbat, candidat la Consiliul Local din partea PSD, au fost găsite 473 de procese-verbale de la secţiile de votare». Bon, pentru declaraţia de mai sus fostul primar trebuie reţinut urgent de Poliţie”, a scris Armand.

Clotilde Armand explică faptul că, în aceeaşi clădire cu BES 1, a funcţionat sediul de campanie al primarului.

”BES 1 este la etajul 1, iar Direcţia de Mediu este la etajul 2. La Direcţia de Mediu (etajul 2) am găsit ieri zeci de procese verbale pe masă. «Curierul» prins de noi este de fapt este Sorin Cătălin Tomescu - candidat la funcţia de consilier din partea PSD. ''Curierul'' nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473. Tot ce aţi citit mai sus se numeşte fraudă electorală şi grup infracţional organizat şi toţi cei care au participat trebuie să plătească urgent în faţa Justiţiei”, a mai scris Armand.

Poliţia desfăşoară cercetări in rem pentru falsificarea documentelor şi evidenţelor electorale ca urmare a acuzaţiilor de fraudă la alegerile pentru Primăria Sectorului 1, opt persoane fiind deja audiate.

AEP verifică autenticitatea celor 473 de procese verbale găsite.

Cu frauda la lumină: Sacul cu voturi, un proces-verbal și Piedone la putere, după Colectiv

Vezi toate știrile despre rezultatele alegerilor locale


 


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!