Sorinel Vrăjitoru, secretar de stat în aparatul lui Grindeanu, a fost amendat pentru că nu a purtat mască la o conferinţă de presă

Sorinel Vrăjitoru, secretar de stat în aparatul lui Grindeanu, a fost amendat pentru că nu a purtat mască la o conferinţă  de presă

Sorinel Vrăjitoru, secretar de stat din aparatul propriu al vicepremierului Sorin Grindeanu, a fost amendat marți cu 500 de lei, pentru că nu a purtat mască la o conferință de presă.

”În data de 11.01.2021, IJJ Călăraşi l-a sancţionat pe secretarul de stat Sorin Marian Vrăjitoru cu suma de 500 de lei pentru nepurtarea măştii de protecţie împotriva Covid conform legislaţiei în vigoare”, a transmis, marţi, CNAIR, într-un comunicat de presă.

Ulterior, el a prezentat scuze într-o postare pe Facebook și a promis că de acum înainte va purta masca.

ADVERTISING

”Am gresit si vreau sa-mi prezint scuze public. Astazi, intr-o conferinta de presa, au fost cateva momente in care nu am purtat masca.

Am fost amendat, pe buna dreptate. Am gresit si am platit amenda, cu promisiunea că nu se mai întâmpla!”, a scris Sorin Vrăjitoru.

Am gresit si vreau sa-mi prezint scuze public.Astazi, intr-o conferinta de presa, au fost cateva momente in care nu am...

Publicată de Sorin Vrajitoru pe Marţi, 11 ianuarie 2022

Vicepremierul Sorin Grindeanu a participat, marţi, în judeţul Călăraşi, la o conferinţă de presă unde l-a avut alături, printre alţii, pe secretarul de stat Sorin Vrăjitoru, care pe tot parcursul evenimentului nu a purtat masca sanitară de protecţie, ignorând legislaţia în vigoare.

ADVERTISING

Întrebat la finalul conferinţei de presă de ce nu poartă masca, aşa cum prevede legea, având în vedere că evenimentul s-a desfăşurat într-un spaţiu închis, iar toţi ceilalţi participanţi se conformează, Sorinel Vrăjitoru nu a răspuns.

În schimb, vicepremierul a reacţionat la întrebare. ”Eu zic să fie amendat”, a spus Grindeanu, făcând cu ochiul.

Sorinel Vrăjitoru a fost numit în 4 ianuarie secretar de stat în aparatul propriu al viceprim-ministrului prin decizie a premierului Nicolae Ciucă. Sorinel Vrăjitoru a fost deputat între 2017 şi 2020 din partea PSD.

ADVERTISING

Şi ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a purtat masca de culoare neagră care părea a fi una textilă, duminică, la Constanţa, la ceremonia de sosire dintr-o misiune internaţională a unei nave militare.

El a explicat ulterior că masca este compusă dintr-o mască standard de tip chirurgical, peste care a fost aplicat un strat textil.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇