Scandal monstru într-un restaurant din Constanța. Polițiștii au tras focuri de armă ca să-i despartă (Video)

Scandal monstru într-un restaurant din Constanța. Polițiștii au tras focuri de armă ca să-i despartă (Video)

Un scandal între mai multe persoane a avut loc la un restaurant din Constanţa, poliţiştii fiind nevoiţi să tragă un foc de avertisment. Nouă persoane au fost duse la audieri.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat miercuri că poliţişti din cadrul Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la un restaurant de pe strada Traian, are loc un conflict între mai multe persoane.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Pentru aplanarea conflictului, un poliţist a executat foc de avertisment în plan vertical. Conflictul a fost aplanat, iar nouă persoane au fost conduse la audieri", a precizat IPJ Constanţa.

ADVERTISING

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

BĂTAIE ÎNTRE ȚIGANI (GYROS)

A fost scandal monstru în zona unui restaurant de pe strada Traian din Constanța. Zeci de persoane de etnie romă care participau la o petrecere și-au împărțit pumni și picioare și s-au bătut cu tot ce au prins la mână, nemulțumiți se pare de dedicații. Scandalagii au folosit în altercație un cuțit, un cric de mașină și un pistol airsoft. Pentru a-i liniștii, oamenii legii au tras foc de avertisment. Nouă persoane au fost audiate, iar în cauză s-a deschis dosar penal pentru distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Publicată de Cântec, tradiții și povești pe Miercuri, 23 august 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇