Bătaie într-un supermarket din București. S-au băgat în față și le-au dat pumni și picioare celor care le-au reproșat (Video) UPDATE

Bătaie într-un supermarket din București. S-au băgat în față și le-au dat pumni și picioare celor care le-au reproșat (Video) UPDATE

O bătaie cu pumni și picioare s-a iscat într-un supermarket din Sectorul 3 al Capitalei între 5 bărbați.

Potrivit Antena3, bătaia a avut loc miercuri seară în Lidl Titan și unii dintre cei care au distribuit imagini pe rețelele de socializare spun că totul a pornit după ce un tată și fiul lui le-au reproșat celorlalți bărbați că s-au băgat în față.

A fost chemată poliția, însă agenții de pază nu au intervenit, cel puțin nu rapid. În imagini sunt văzuți doi agenți care stau și se uită cum clienții se bat.

Lidl România a precizat într-un comunicat că „suntem la curent că în mass media s-a vehiculat informația conform căreia un client / clientă ar fi intervenit în a-i separa pe cei aflați în conflict pentru că agenții de pază nu ar fi reacționat, însă din informațiile pe care le avem în acest moment și din imaginile suprinse pe camerele din sistemul de supraveghere, această informație nu este confirmată”.

ADVERTISING

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 13 a anunțat că polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au luat legătură cu două persoane vătămate și au demarat verificările.

De asemenea, a fost solicitată prezența unui echipaj de prim-ajutor, victimele fiind transportate la o unitate medicală, pentru îngrijiri suplimentare.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit faptul că cei 5 bărbați avuseseră anterior un conflict, însă poliția nu oferă detalii despre natura lui.

Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de „amenințare” și patru infracțiuni de „lovire sau alte violențe”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Bataie in Lidl Titan, niciunul dintre oamenii de paza nu a intervenit, doar o femeie- -Un tata si fiul lui au fost...

Publicată de Daniel Dumitriu pe Joi, 20 iulie 2023

Poziția Lidl România

Joi seara, Lidl România a remis redacției un comunicat în care se precizează:

ADVERTISING

În legătură cu incidentul petrecut în data de 19.07.2023 în cadrul magazinului nostru situat pe str. Brățării nr. 2, din București:

Agenții de pază au identificat posibilitatea unei altercații încă din incinta magazinului, din zona sălii de vânzare. Au intervenit imediat și au separat persoanele care aveau un comportament inadecvat.

Situația s-a reluat și după ce persoanele respective au depășit linia caselor de marcat, unde s-au alăturat alți 2 posibili cunoscuți ai celor implicați în conflict, devenind extrem de violenți. În acel moment, agenții de pază au evaluat situația ca fiind una de risc ridicat, așadar au apelat imediat serviciul 112, dar și agenții de la firma de intervenție rapidă parteneră. Până la venirea Poliției, cei 2 agenți de pază din magazin i-au izolat pe cei implicați în conflict, pentru a putea proteja atât clienții din acea zonă, cât și angajații noștri.

ADVERTISING

La acest moment, situația este gestionată de către autoritățile competente. Confirmăm faptul că agenții de pază au respectat procedurile interne Lidl, respectiv au încercat în primă fază să aplaneze conflictul, și, în funcție de rezultat și de potențialul risc, au solicitat ajutorul Poliției și al agenților de la intervenții rapide. 

Suntem la curent că în mass media s-a vehiculat informația conform căreia un client / clientă ar fi intervenit în a-i separa pe cei aflați în conflict pentru că agenții de pază nu ar fi reacționat, însă din informațiile pe care le avem în acest moment și din imaginile suprinse pe camerele din sistemul de supraveghere, această informație nu este confirmată”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇