Mai mulți turiști din Eforie Nord s-au luat la bătaie cu salvamarii, pentru că nu au fost lăsați să intre în mare

Mai mulți turiști din Eforie Nord s-au luat la bătaie cu salvamarii, pentru că nu au fost lăsați să intre în mare

Mai mulți turiști din Eforie Nord s-au luat la bătaie cu salvamarii, marți, nemulțumiți că nu sunt lăsați să intre în mare. A fost cod galben de vânt pe litoral, iar scăldatul a fost interzis.

Scandalul a început după ce un turist a aruncat cu o piatră într-un salvamar aflat pe skijet și apoi totul a escaladat rapid, potrivit Digi24.

Alți bărbați de pe plajă și iubitele acestora au intervenit în conflict și i-au lovit cu pumnii și picioarele pe colegii salvamarului veniți în ajutorul său.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, miercuri, că poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din staţiune, ar fi avut loc o agresiune fizică, între mai multe persoane.

ADVERTISING

“În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că trei persoane nu ar fi respectat indicaţiile salvamarilor, steagul roşu fiind arborat, conflictul dintre acestea şi salvamari fiind spontan. Două persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Constanţa. 

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Surse judiciare au precizat că persoanele rănite sunt din rândul turiştilor. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Șase persoane au murit luni pe litoralul românesc, după ce au fost surprinse de curenții puternici și duse în largul mării.

Șeful DSU, Raed Arafat, a sfătuit turiștii care se află pe litoral să urmeze recomandările salvamarilor pentru a evita o tragedie.

El a mai atras atenția că oamenii care ignoră recomandările salvamarilor își pot pune viața în pericol și i-a îndemnat încă o dată să asculte mesajele autorităților pentru a se întoarce acasă sănătoși.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇