Plenul Camerei Deputaților a fost suspendat mai devreme pentru ca parlamentarii să vadă meciul României cu Ucraina

Plenul Camerei Deputaților a fost suspendat mai devreme pentru ca parlamentarii să vadă meciul României cu Ucraina

Plenul Camerei Deputaţilor a fost suspendat, luni, cu 20 de minute mai devreme faţă de programul stabilit, pentru ca parlamentarii să ajungă să urmărească meciul României cu Ucraina de la Campionatul European.

„Ca urmare a discuţiei avute cu liderii de grup, am convenit ca programul de lucru pentru astăzi să se oprească aici, să aveţi timp cu toţii să ajungeţi să urmăriţi meciul României care, după opt ani de zile, în sfârşit, este la un Campionat European. Aşadar, ‘Hai România’!”, a afirmat vicepreşedintele Camerei Daniel Suciu.

ADVERTISING

Amintim că premierul Marcel Ciolacu, potenţial candidat PSD la prezidenţiale, e în Germania, unde s-a întâlnit cu fanii tricolori, s-a pozat cu copiii suporterilor şi s-a postat ca atare pe Internet.

Ciolacu s-a dus şi la primul meci pe care echipa naţională de fotbal a României îl susţine la Campionatul European de Fotbal EURO 2024, în compania Ucrainei.

Totul pentru că fix acum se împlinesc 25 de ani de relaţii ale României cu landul Bavaria.

Guvernul a transmis oficial că premierul efectuează, începând de luni, o vizită oficială de două zile în Bavaria, unde urmează să participe, între altele, la o şedinţă comună a guvernelor român şi bavarez şi să aibă o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii române din regiune.

ADVERTISING

România joacă luni primul meci la EURO 2024, contra Ucrainei. Partida se dispută pe stadionul Allianz Arena, din Munchen.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇