Patru angajați ai CNAIR au fost reținuți. Sunt acuzați că ar fi jefuit doi oameni care au murit într-un accident rutier

Patru angajați ai CNAIR au fost reținuți. Sunt acuzați că ar fi jefuit doi oameni care au murit într-un accident rutier

Patru angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au fost rețunuți după ce ar fi jefuit doi oameni care au murit într-un accident rutier, luni, pe E85, la Șindrilița.

Polițiștii i-au chemat pe cei patru să curețe șoseaua în urma accidentului, iar aceștia ar fi furat un telefon mobil și 250 de lei de la victimele decedate, informează Digi24.

Ulterior, polițiștii și-au dat seama de acest lucru, au deschis o anchetă și i-au reținut pe cei patru angajați ai Direcției de Drumuri București. Aceștia nu au fost arestați preventiv și vor fi cercetați în libertate.

ADVERTISING

CNAIR a precizat că va fi convocată de urgență comisia de cercertare disciplinară ce va analiza toate aspectele. Dacă cei patru angajați vor fi găsiți vinovați, vor fi dați afară de la serviciu.

„Referitor la faptele celor 4 angajați ai companiei, precizăm că se vor respecta prevederile CCM, iar sancțiunile se vor aplica după convocarea de urgență a comisiei de cercertare disciplinară ce va analiza toate aspectele.

Având în vedere gravitatea acestor fapte, vor fi puse în aplicare prevederile Art.128, paragraf 1) e, din CCM, care menționează condițiile în care angajatorul are posibilitatea desfacerii contractului de muncă ca urmare a abaterilor disciplanare grave”, a transmis CNAIR.

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇