Maratonul Vaccinării București: 18.000 de persoane au fost imunizate. Evenimentul continuă până luni dimineața, la ora 8.00 (Foto)

Maratonul Vaccinării București: 18.000 de persoane au fost imunizate. Evenimentul continuă până luni dimineața, la ora 8.00 (Foto)

Românii au venit în număr foarte mare să se imunizeze în cele două locaţii unde se desfăşoară Maratonul Vaccinării – Ediţia Bucureşti: Sala Palatului şi Biblioteca Naţională.

UPDATE: 18.000 persoane au fost vaccinate până la ora 20.00.

Astfel, 11.296 persoane au fost vaccinate la Sala Palatului şi 6.704 au fost vaccinate la Biblioteca Naţională a României, transmit organizatorii.

"Medicii au fost cei care au răspuns foarte rapid la această pandemie şi nu numai şi într-adevăr, în momentul de faţă, echipa a fost formată şi din principalele instituţii ale statului - Instituţia Prefectului, Ministerul Culturii, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sănătăţii şi nu numai.

ADVERTISING

Mult succes pe mai departe, mai avem mult până a încheia această pandemie şi, în continuare, până mâine dimineaţă până la ora 8 îi aşteptăm pe toţi să se vaccineze", a declarat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, dr. Oana Nicolescu, la centrul de vaccinare de la Sala Palatului, potrivit Agerpres.

La prânz se vaccinaseră peste 16.000 de persoane

La prânz, organizatorii evenimentului anunțau că 16.066 de persoane au fost imunizate în 48 de ore la Maratonul Vaccinării București.

La Sala Palatului au fost 10.160 persoane vaccinate și la Biblioteca Națională 5.906 persoane.

ADVERTISING

”Maratonul Vaccinării București: 16.066 persoane vaccinate în 48 de ore! Se poate!
???? peste 1.200 de voluntari;
✅ două locații: Sala Palatului (10.160 persoane vaccinate) și Biblioteca Națională (5.906 persoane vaccinate);
???? 50 de fluxuri de vaccinare;
✅ Vaccin - Comirnaty produs de Pfizer, fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani”, se arată pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

Acest maraton al vaccinării continuă până luni dimineața, la ora 8.00.

Vaccinarea se face cu serul Pfizer, iar peste 21 de zile va fi organizat un eveniment similar pentru rapel.

vaccinare-maraton
Foto: Facebook/Ro Vaccinare
vaccinare-maraton-2
Foto: Facebook/Ro Vaccinare
vaccinare-maraton-3
Foto: Facebook/Ro Vaccinare

Citește și: Nou record de vaccinări în România în 24 de ore. La maratonul din Capitală au fost vaccinați 5 oameni pe minut

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇