Focuri de armă în București, pentru a opri un bărbat care conducea fără permis

Focuri de armă în București, pentru a opri un bărbat care conducea fără permis

Poliţiştii din Bucureşti au fost nevoiți să tragă focuri de armă, după ce au plecat în urmărirea unui autoturism condus de un bărbat care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii.

În timpul urmăririi, mașina a lovit uşor un taxi, fiind blocată şi oprită în cele din umră pe un teren viran, la ieşirea din Capitală.

Bărbatul aflat la volan nu are permis de conducere.

Poliţia Capitalei a anunţat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, poliţişti din cadrul Secţiei 19  au făcut semnal regulamentar de oprire  pentru un autoturism, însă conducatorul acestuia a refuzat sa oprească şi a continuat deplasarea în viteză. 

ADVERTISING

"S-a trecut la urmarirea maşinii, fiind solicitat sprijin poliţiştilor aflaţi în teren, pentru a-l opri. Autovehiculul a fost urmărit pe mai multe străzi, iar la un moment dat a lovit uşor un taxi ce se afla în deplasare. A fost somat verbal, în mai multe rânduri, prin sistemul acustic şi ulterior, s-a folosit armamentul din dotare fiind executate mai multe focuri de avertisment in plan vertical, dar şi asupra autoturismului urmărit", a anunțat Poliția.  

Ulterior, s-a reuşit blocarea acestuia, pe un teren viran, la ieşirea din Bucureşti.    Şoferul a fost imobilizat, iar ulterior a fost identificat şi s-a constatat că nu are permis de conducere.

ADVERTISING

El a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind dus la INML pentru prelevarea de probe biologice.   Cercetările sunt continuate de Secţia 19 Poliţie.  

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului, a precizat Poliţia Capitalei.

Iată textele zilei pe Spotmedia:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇