Bărbatul care i-a dat foc fetei din Mehedinți a murit

Bărbatul care i-a dat foc fetei din Mehedinți a murit

Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi a murit luni seară în Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus joi, după ce a încercat să se sinucidă în arestul IPJ Mehedinţi.

”El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanţă şi adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără şanse practice de a supravieţui.

Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am aşteptat să prindă dimineaţa. A decedat aseară, pe la 11:30”, a declarat la Antena 3 Radu Iman, managerul Spitalului Judeţean Mehedinţi.

ADVERTISING

Joi, IPJ Mehedinţi a anunţat că Ion Turnagiu, reţinut pentru 30 de zile după ce a incendiat o fată de 17 ani, a încercat să se sinucidă.

Bărbatul a folosit lenjeria intimă şi tricoul pentru a se spânzura. El a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Ion Turnagiu a ucis cinci persoane şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă, fiind eliberat după 25 de ani.

După ce a incendiat adolescenta, Ion Turnagiu a fost arestat pentru 30 de zile.

Citește și:

(Document) Bărbatul care i-a dat foc fetei din Mehedinți nu era supravegheat de Serviciul Probatiune. Tribunalul nu a comunicat hotărârea

ADVERTISING

Analiza - Mehedinți, cronica unei tragedii anunțate. Cine a greșit?

Cazul minorei din Mehedinţi incendiate. Procurorul general anunța un control, ”in contextul interesului generat în spaţiul public”


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇