A fost inaugurat punctul de colectare de plasmă de la spitalul Gerota. Avertismentul premierului Ciucă înainte de Sărbători

A fost inaugurat punctul de colectare de plasmă de la spitalul Gerota. Avertismentul premierului Ciucă înainte de Sărbători

Nicolae Ciucă, prim-ministrul interimar, și Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, au inaugurat, luni, Punctul Mobil de colectare de plasmă convalescentă, de la Spitalul de Urgenţă „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” al MAI.

„Doresc să încep prin a-i felicita pe medicii acestui spital, pe doamna comisar șef director al spitalului Gerota, pe intreg personalul MAI și pe domnul ministru, pentru că vin cu această inițiativă care este deosebit de benefică pentru tot ceea ce înseamnă ansamblul măsurilor stabilit atât la nivel guvernamental, cât și neguvernamental, pentru a putea să agregăm toate instrumentele necesare să luptăm cât mai eficient împotriva SARS-CoV2„, a declarat Nicolae Niucă.

ADVERTISING

Premierul interimar a amintit că vineri a participat cu președintele Klaus Iohannis la o vizita la Centrul naţional de stocare a vaccinurilor antiCOVID-19 din cadrul Institutului “Cantacuzino”.

"Avem tot ceea ce ne trebuie ca să demărăm campania de vaccinare de pe 27 decembrie și folosesc acest prilej pentru a-i îndemna pe toți cetățenii țării să aibă încredere în această campanie, în institutiiile statului și în toate demersurile care au fost întreprinse, astfel încât să avem o campanie coerentă și eficientă", a spus Ciucă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Avertisment pentru Sărbători

Ca și președintele, premierul interimar a dorit să amintească de măsurile impuse pentru perioada sărbătorilor.

"Mai este foarte puțin până când vom sărbători ziua nașterii Domnului și știu cât este de greu să nu putem să petrecem această sărbătoare alături de cei dragi.

Sunt o serie de restricții și limitări pe care trebuie să le respectăm și îi îndemn pe toți românii să le respecte, pentru că este un gest simplu de responsabilitate față de noi înșine, față de semenii noștri.

ADVERTISING

Putem contribui fiecare la ansamblul acesta de măsuri luate astfel încât să finalizăm tot ceea ce am putut noi să identificăm ca măsuri pentru a putea să fim cât mai eficienți în campania de combatere a acestei pandemii", a punctat Ciucă.

2-10
Foto: Facebook/Guvernul României
3-7
Foto: Facebook/Guvernul României
4-4
Foto: Facebook/Guvernul României

Citește și alte articole importante de pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇