Bacalaureat 2023: 100% promovabilitate, rezultat devenit tradiție pentru Liceul Laude-Reut

Bacalaureat 2023: 100% promovabilitate, rezultat devenit tradiție pentru Liceul Laude-Reut

Excelența în educație consolidează poziția Complexului Educational Laude-Reut în topul liceelor de elită din România.

Absolvenții Liceului Laude-Reut au obținut, pentru al 14-lea an la rând, performanțe extraordinare la examenul de bacalaureat 2023.

Cu o medie generală a liceului de 9.07 și nu mai puțin de 11 note de 10, Complexul Educațional Laude-Reut rămâne incontestabil pionier de frunte în ceea ce privește educația de calitate în București. Afișând o promovabilitate de 100% la examenul de maturitate, neîntreruptă încă de la prima generație, elevii și profesorii Laude-Reut demonstrează că dedicarea și efortul constant sunt cheile succesului academic.

ADVERTISING

Laude-Reut face parte dintr-un club select de 27 de licee din țară care au obținut performanța de a promova 100% la Bacalaureat 2023. Aceste rezultate poziționează instituția pe locul 3 în topul liceelor cu promovabilitate de 100% din București și pe locul 10 la nivel național.

Despre Complexul Educațional Laude-Reut 

În cei 26 de ani de existență, Complexul Educațional Laude-Reut, acreditat pentru toate nivelurile de învăţământ, a atins performanțe neobișnuite, garantate de oferta educațională, dar și de pregătirea individualizată a elevilor, de către profesori selectați cu exigență, fapt care i-a atras obținerea autonomiei prin îndeplinirea criteriilor de performanță stabilite de fondatori.

ADVERTISING

Oferta educațională Laude-Reut cuprinde profil teoretic bilingv (engleză) - real și umanist, bacalaureat la limba ebraică, proiecte și parteneriate internaționale (Ministerul Educației din Israel, Comenius, Gruntvig, Cannes Lions), vizite internaționale de studiu, schimb de elevi și profesori cu școli din toată Europa și Israel, pregătire academică timpurie - cursuri de Business și Legal English, comunicare, media, diplomație, protocol, relații internaționale, public speaking și debate. 

Cursurile sunt furnizate și certificate de parteneri academici de prestigiu din România și din străinătate: Institutul Diplomatic Român - Ministerul Afacerilor Externe, British Council, Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy, Israel, Raphael Recanati International School, Israel. Pe lângă promovabilitatea de 100% la examenul de bacalaureat, în sesiunea din iulie, timp de 9 generații de la înființarea liceului, rezultatele deosebite şi procentul impresionant de elevi olimpici la disciplinele din trunchiul comun, Laude-Reut are un punct forte în oferta extracurriculară consacrată drept punct de referință pentru sistemul educațional: artă și multimedia pentru grădiniță și școala primară, business, media și diplomație pentru liceu, orele şi cluburile de limbi străine (engleză, ebraică, franceză, spaniolă, italiană, germană, chineză), de jurnalism, fotografie, informatică, robotică, arte, drama, dans, instrument muzical, matematică, șah, sport etc.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇