Criptomoneda Ether atinge un nou nivel record

Criptomoneda Ether atinge un nou nivel record

Criptomoneda Ether a trecut, luni, pragul de 3.000 de dolari, un nou record!

Acum, investitorii mizează că această criptomonedă va fi din ce în ce mai folosită, într-un viitor sistem financiar descentralizat.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Ether a crescut cu 3% la bursa Bitstamp, la 3.144,81 dolari în tranzacțiile de dimineață din Londra. În acest an, până acum, a crescut cu 325%, depășind cu ușurință creșterea de 95% a ciptomonedei Bitcoin, care e mai populară.

Între altele, ce a dus la creșterea prețurilor este lansarea tranzacțiilor cu Ether în Canada, potrivit Reuters.

Rata Ether/ Bitcoin a crescut cu peste 100% în acest an și a atins un maxim în ultimii 2,5 ani duminică.

”(...) investitorii câștigă încredere în criptomonede și văd Ether ca o plasă de siguranță, pe locul doi", a declarat Jehan Chu, partener administrativ la o firma de capital.

Bitcoin, cu o capitalizare de piață de peste 1 trilion de dolari, a recâștigat pragul de 50.000 de dolari săptămâna trecută și a urcat luni la 58.700 de dolari, în creștere cu aproximativ 4%, dar cu mult sub recordul său de 64.895,22 de dolari.

Dolarul american a stagnat.

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!