Cel mai nou ansamblu hotelier din Brașov, evaluat la peste 40 de milioane de euro

Cel mai nou ansamblu hotelier din Brașov, evaluat la peste 40 de milioane de euro

Horwath HTL, lider global în consultanță și evaluare hotelieră și turistică, estimează pentru zona hotelieră a proiectului Nordis Brașov 5***** o evaluare de piață după lansarea hotelului, în noiembrie 2023, de peste 40 de milioane de euro.

Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium din România, începe în perioada următoare dezvoltarea proiectului Nordis Brașov 5*****.

Ansamblul cuprinde 158 de camere de hotel și 43 de apartamente rezidențiale, toate fiind gândite la un nou standard de confort și rafinament. 

Nordis-Brasov-2

Nordis Brașov va reprezenta cel mai elegant ansamblu hotelier și rezidențial din Brașov și beneficiază de o amplasare ideală, pe Drumul Poienii, aproape de zona metropolitană și de Poiana Brașov.

ADVERTISING

Proiectul dispune de serviciile și facilitățile unui hotel de 5 stele:  SPA, săli de conferință, loc de joacă pentru copii, cinema room, sală de fitness, stație de încărcare mașini electrice.

Nordis-Brasov-03

De asemenea, restaurantul cu vedere panoramică și piscina suspendată de tip infinity definesc unicitatea proiectului de la munte.

La data evaluării Horwath HTL, unitățile ansamblului Nordis Brașov erau vândute în proporție de peste 35%.

„Credem cu tărie că noul nostru proiect situat pe Drumul Poienii, Nordis Brașov, va fi un reper al celor mai rafinate experiențe trăite în zona montană. Rezultatele evaluării efectuate de către prestigioasa companie Horwath HTL vin ca o confirmare a faptului că Nordis Brașov are un potențial uriaș ca destinație turistică și modalitate de investiție pentru cei care vor să-și securizeze veniturile pe termen lung. Avem încredere că atunci când ansamblul va fi deschis, va genera un impact fabulos ca imagine și profitabilitate”,  a declarat Daniel Penciuc (foto), Managing Partner Nordis Brașov.

Photo_Daniel-Penciuc

Pentru investitori, Nordis Brașov este o opțiune profitabilă pe termen lung. Modelul unic lansat de Nordis pe piața imobiliară din România oferă clienților opțiunea de a investi într-o cameră de hotel, care garantează un randament de 7% pe an și o chirie lunară fixă, în orice sezon.

ADVERTISING

Cei peste 100 de ani de activitate ai companiei de consultanță și evaluare turistică au transformat compania Horwath HTL în lider global pe acest segment. Compania deține 52 de birouri în 38 de țări și a derulat peste 30.000 de evaluări deopotrivă pentru instituții publice și private.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor premium. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Architecture, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Hotels, Nordis Travel și Nordis Property Management.