Nordis are echipă proprie de 16 arhitecți pentru ansamblurile de lux pe care le construiește

Nordis are echipă proprie de 16 arhitecți pentru ansamblurile de lux pe care le construiește

Nordis redefinește piața ansamblurilor de lux din România prin proiectele hoteliere și rezidențiale din Mamaia, Brașov, Sinaia și chiar București. Proiectele premium sunt transformate în realitate prin investiții de zeci de milioane de euro și cu o echipă de arhitecți coordonată de Arh. Bogdan Radu, Managing Partner Nordis Arhitectură. Acesta anunța astăzi extinderea echipei și prezintă caracteristicile cheie care definesc proiectele companiei. 

Bogdan Radu a început colaborarea cu Nordis Group în octombrie 2019, iar acest demers a dus la apariția Nordis Arhitectură. Dacă echipa inițială era formată din trei membri, în prezent aceasta este în continuă dezvoltare și numără 16 arhitecți, care transformă în realitate cerințele pentru ansambluri de lux în România.

Bogdan Radu are un masterat în urbanism, un doctorat în arhitectură și din 2010 este asistent universitar la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Acesta are o experiență de peste 16 ani în domeniu și pentru Nordis Group a livrat până acum trei proiecte unice pe piața din România: Nordis Mamaia 5*****, Nordis Sinaia 5***** și Nordis Primăverii Boutique.

Nordis-Primaverii
Foto: Nordis Primăverii

Fiecare dintre aceste proiecte de lux depășește standardele cunoscute în industrie. Primăverii Boutique, de exemplu, se remarcă atât printr-un design excepțional integrat în mediul urban, cât și prin sistemul inovator destinat folosirii la maximum a spațiului destinat parcării mașinilor.

ADVERTISING

Proiectul Sinaia 5***** a pornit de la ideea de a crea cea mai spectaculoasă zonă de servicii (SPA, restaurant) de pe Valea Prahovei și de a-i încânta pe toți cei care îi trec pragul cu o panoramă uimitoare asupra stațiunii.

Iar Mamaia 5***** se remarcă prin tehnica ingenioasă care îi permite să atingă o înălțime mai mare decât a oricărui alt ansamblu din zonă și de a le oferi rezidenților și turiștilor din penthouse-uri o vedere de 360 de grade asupra litoralului românesc.

Independent de aceste abordări inovatoare, fiecare proiect este definit de accentul pus pe finisaje premium, de lux, cu atenție sporită la detalii și prin folosirea materialelor de cea mai înaltă calitate.

Bogdan-Radu-Managing-Partner-Nordis-Arhitectura
Foto: Bogdan Radu, Managing Partner Nordis Arhitectură

„Arhitectura este un act de creație și o artă. Ce încercăm noi să facem, și reușim, este să redefinim cum se pot realiza lucrurile în România și să consolidăm o tendință în arhitectura locală de lux. Putem privi lucrurile și invers: ce facem noi aici poate schimba România în sensul că și ceilalți dezvoltatori pot crește calitatea construcțiilor. Noi avem capacitatea să-i tragem pe ceilalți după noi, în timp ce noi suntem deja cu pași buni înainte. Avem o viziune, știm unde vrem să ajungem și ce sentimente ne dorim să creeze fiecare proiect. Asta ne ghidează în muncă”, a explicat Bogdan Radu. 

ADVERTISING

Bogdan vede orice construcție drept o sculptură, iar valoarea fiecărei astfel de „sculpturi” este dată de unicitate. „Românii vor ceva unic, s-au săturat de banalitate, iar ce mă bucură enorm la Nordis Arhitectură și ce facem aici este faptul că am scăpat de grija luptei cu prețurile care duce la finisaje de calitate inferioară. Pur și simplu punem preț pe calitate, pe finisaje premium și pe o experiență de lux. Ieșim din banalitate prin fiecare proiect, iar acest lucru nu este ușor.

În proporție de 90% clădirile sunt la fel. Noi ne diferențiem când vine vorba de restul de 10%. Pentru acele procente ne propunem să găsim cele mai ingenioase soluții și neapărat realizabile. Ansamblurile hoteliere și rezidențiale Nordis permit și propun creativitate totală. Când ajung oamenii la noi, vrem să aibă experiențe, senzații, dorința de apartenență. Atunci simțim că munca noastră e apreciată din toate punctele de vedere, când cineva își dorește ce oferim noi. De ce nu se duc la concurență? Pentru că nu are ce are Nordis”, a adăugat Bogdan Radu. 

ADVERTISING

„Mie îmi place arhitectura organică, de aceea mi-am dat doctoratul în acest domeniu. Tocmai de aceea, nu toate proiectele Nordis pot avea aceeași imagine. Fiecare e gândit pentru locul în care este descoperit de oameni, prin elementele lui definitorii. Însă, prin luxul finisajelor, prin modul de gândire și organizare și principiul de funcționare, toți cei care îi trec pragul își pot da seama că e o construcție Nordis, dar fiecare clădire trebuie să fie unică în felul ei. Și mă bucur enorm că sunt înconjurat de colegi care au înțeles că își pot da frâu liber imaginației. Și ei au înțeles unde trebuie să ajungem. Ce le putem garanta clienților care investesc în munca noastră este încrederea că vor fi mereu mândri că dețin o proprietate Nordis”.

Nordis-Mamaia
Foto: Nordis Mamaia

Nordis este pionier în furnizarea de servicii de ospitalitate de cea mai înaltă calitate, oferind oaspeților un stil de viață internațional definit de excelență. Din acest an, proprietarii de apartamente în Nordis Mamaia 5*****, dar și turiștii vor avea ocazia să exploreze un nou reper pentru viața de lux personalizată în România.

Despre Nordis Group

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux. Grupul de firme este format din șapte entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Travel, Nordis Property Management și agenția imobiliară Nobileo.