Concurs de fotografie pe Instagram despre România, cu premii de 22.500 de euro și expunere globală

Concurs de fotografie pe Instagram despre România, cu premii de 22.500 de euro și expunere globală

RomaniaNOW, o inițiativă ce are ca scop promovarea brandului de țară, debutează cu o campanie care oferă vizibilitate României la nivel mondial. Prima etapă o reprezintă un concurs internațional dedicat pasionaților de fotografie, unde premiul cel mare este de 10.000 euro.

Proiectul este inițiat de Nordis Group, dezvoltator de ansambluri rezidențiale și hoteliere de lux, cu scopul de promova valorile extraordinare ale României și imaginea țării în lume.

Prin RomaniaNOW, Nordis Group propune cea mai amplă mobilizare de talent și forțe pentru a crește percepția pozitivă asupra României, promovând imaginea țării în campanii desfășurate în cele mai mari orașe ale lumii. 

ADVERTISING

Prima acțiune sub umbrela RomâniaNOW este o campanie de branding de țară, în colaborare cu publicații internaționale etalon din domeniile de business, travel, lifestyle și campanii outdoor pe ecranele digitale din marile orașe ale lumii. Această acțiune demarează în luna noiembrie cu un concurs de fotografie, urmat de lansarea unui album de artă fotografică și de organizarea unei Gale de Excelență.

La Gală vor fi premiați câștigătorii concursului, iar albumul va fi pus în vânzare, urmând ca fondurile obținute să fie direcționate spre campanii de awareness internaționale ce au ca scop promovarea imaginii României. 

ADVERTISING

Concursul de fotografie RomaniaNOW este menit să arate frumusețea și potențialul țării. Fotografii amatori sau profesioniști sunt invitați să înscrie lucrările în concurs, urmând apoi să fie selectați și premiați de un juriu internațional format din experți în domeniul artistic, printre și reprezentanți ai publicațiilor internaționale de renume Condé Nast și National Geographic. 

Cum participi la concurs:

  • Publică pe profilul personal de Instagram o fotografie care să surprindă frumusețea României, dintr-un unghi unic în perioada 4 – 21 noiembrie 2021. Inspira-te din din temele: arhitectura, arta, istorie, sport & aventura, natura, fauna, viață rurală & urbana.
  • Folosește în postare hashtag-ul #RomaniaNOW, urmărește și dă tag conturilor @nordis_group și @romanianow.official
  • Strânge cât mai multe like-uri la fotografia ta, până pe 21 noiembrie și asigură-te că ai urmat toți pașii din regulament!
  • La finalul perioadei de înscriere, juriul va alege din cele mai apreciate fotografii, 26 de imagini câștigătoare.
ADVERTISING

Marele premiu: 10.000 de euro + 25 de premii a câte 500 de euro

Pe data de 1 decembrie 2021, cu ocazia Zilei Naționale a României, fotografiile câștigătoare vor avea parte de vizibilitate internațională, fiind proiectate în campanii outdoor pe ecranele digitale din marile orașe ale lumii - New York, Tel Aviv, Londra, Dubai, Paris

Am creionat RomaniaNOW cu intenția de a promova frumusețile țării, business-uri, branduri, personalități românești și povești de succes. Concursul de fotografie stă la baza unei campanii ample de brand de țară, care va oferi expunere internațională. Anul viitor ne propunem să repetăm acest model de inițiativă pentru alte campanii de promovare a valorilor României din domenii variate. 

Emanuel Poștoacă, Fondator și Președinte Nordis Group, despre RomaniaNOW

Valoarea totală alocată de către Nordis Group acțiunilor desfășurate anul acesta sub umbrela RomaniaNOW depășește suma de 300.000 de euro.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇