Mesaj de susținere pentru sportivii români de la Jocurile Olimpice, afișat la Tokyo, în cea mai aglomerată intersecție din lume

Mesaj de susținere pentru sportivii români de la Jocurile Olimpice, afișat la Tokyo, în cea mai aglomerată intersecție din lume

Un mesaj de susținere pentru sportivii României în cea mai importantă competiție din lume, Jocurile Olimpice din Japonia, a fost difuzat pe un ecran publicitar uriaș din Tokyo, la inițiativa unui grup de firme cu capital 100% românesc.

Mesajul: „Țara noastră este aur/ Moștenirea noastră este aur/ Viitorul nostru este aur/ Stilul nostru de viață este aur/ Aurul este un succes de echipă/ Hai, România!” a fost difuzat pe unul dintre ecranele digitale din Shibuya, Tokyo, cea mai aglomerată intersecție din lume.

Nordis-Group_Tokyo-2

Reclama a fost comandată de Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux din România.

ADVERTISING

Nordis Group susține performanța și excelența în orice domeniu, iar cu ocazia celei mai renumite competiții mondiale, a creat un mesaj special care reiterează valorile României și dorința de a câștiga, se arată într-un comunicat al companiei.

În acest fel, Nordis Group își exprimă sprijinul și admirația pentru cei 100 de sportivi de la 17 discipline care reprezintă România la Tokyo, cărora li se alătură 40 de antrenori.

Reprezentanţii României concurează la înot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastică artistică, baschet feminin 3x3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masă, box, scrimă, triatlon, judo, tir cu arcul şi tenis. Totodată, canotoarea Mădălina Bereş şi înotătorul Robert Glinţă au fost desemnaţi purtătorii de drapel ai echipei României.

ADVERTISING

Ce ne-a caracterizat în proiectele noastre a fost determinarea pentru a atinge cel mai înalt nivel al performanței în domeniul nostru. Suntem încrezători în capacitatea sportivilor români de a câștiga în această în competiție importantă și tocmai de aceea vrem să le arătăm că suntem alături de ei. Credem cu tărie în disciplină și în lecțiile de viață pe care le poți învăța din sport, iar sportivilor noștri le mulțumim pentru toate momentele în care ne aduc bucurie. Pentru Nordis este o onoare și o bucurie în același timp să le fim alături, chiar și de la mii de kilometri distanță.

Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group
ADVERTISING

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea ansamblurilor hoteliere și rezidențiale de lux.

De-a lungul anilor, Nordis Group s-a dezvoltat de la stadiul de agenție imobiliară la dezvoltator cu renume și specializări variate.

Grupul de firme Nordis este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇