Comedia All Inclusive, pentru prima oară cu public în sală şi live online, pe 22 februarie

All-Inclusive-22-Februarie

Comedia “All Inclusive” revine în sala de teatru pe 22 februarie! Spectacolul ce îi reuneşte pe Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Diana Roman şi Vlad Zamfirescu va fi găzduit la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Cei cinci magnifici vă vor descreţi frunţile şi vă vor aduce zâmbetul pe buze, în aproape două ore de infuzie comică. 

Odată cu reluare activităţii în prezenţa spectatorilor, protagoniştii super comediei “All Inclusive” vor avea parte de o experienţă inedită: vor juca în faţa publicului prezent în sală, care le va fi alături în manieră tradiţională, cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Însă, ei se vor bucura şi de atenţia celor ce nu pot fi prezenţi, deoarece spectacolul se va putea viziona în transmisie live, pe platforma Streamerse.net

All-Inclusive_all
Foto: Spectacol All inclusive

Pentru detalii, bilete şi reguli de acces vizitaţi: Mystage.ro, Ticketstore.ro, BLT.ro, Cortina-ag.ro şi  urmăriti https://www.facebook.com/cortina.ag.

All-Inclusive_VZ-DR
Foto: Spectacol All inclusive

Despre “All Inclusive”

Comedia “All Inclusive” se joaca din 2017, cel mai adesea cu sala plină, iar în anul 2019 a ajuns şi pe scene din Europa, cu supratitrare în limba engleză.

ADVERTISING

Acţiunea gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) şi fiica lor Adele (Diana Roman).

Ajunşi în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20, cei doi părinţi par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viaţa până în acel moment.

Existenţa lor ia o turnură neaşteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunţă că trăieşte o poveste de dragoste şi aşteaptă un copil de la nimeni altul decât profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu).

ADVERTISING

Iar tatăl Adelei, Maurice (Marius Manole) traveresează criza vârstei de mijloc crezând că îşi va găsi fericirea chiar în braţele veselei Monique (Mirela Oprişor), sora iubitului fiicei sale.

Ce se întâmplă când protagoniştii acestiu scenariu ajung faţă în faţă veţi descoperi asistând la spectacol.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇