Verdictul lui Adrian Porumboiu după arbitrajul de la CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș

Verdictul lui Adrian Porumboiu după arbitrajul de la CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș

Fostul mare arbitru internațional Adrian Porumboiu a analizat arbitrajul din meciul CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș, care a născut multe discuții.

Porumboiu spune că CFR Cluj a avut un gol anulat eronat și că trebuia să primească un penalti.

Totodată, Porumboiu a afirmat că arbitrul George Găman "a fost demascat" în momentul în care nu le-a permis celor de la CFR Cluj să execute un corner în finalul meciului, preferând să fluiere finalul.

"Arbitrajul de ieri n-ar trebui să existe pe niciun stadion din lumea asta, nici măcar în România! Atunci când urmărești un arbitraj ca profesionist și îl pui sub lupă, îi vezi cu atenție toate deciziile, te iei de maniera generală de arbitraj. Cel mai important aspect îl reprezintă dacă arbitrajul este unul corect, imparțial, dacă nu are o tendință de a favoriza o echipă. Nu m-a surprins că n-a dat un 11 metri care a fost clar. Nu m-a surprins că n-a acordat un gol valabil!

ADVERTISING

S-a demascat însă, a rămas în fundul gol pe teren, în momentul în care a acordat 5 minute de prelungiri, nu se joacă 3 minute și apare o lovitură de la colț pentru CFR. Tu, care n-ai ținut cele 5 minute, fluieri sfârșitul meciului. Ce, mă, ți-era frică? Lasă să bată cornerul, că era în timpul regulamentar. Un asemenea arbitru nu are de ce să poarte un echipament în întreaga lui viață! Ce, îi era frică să nu dea gol CFR Cluj? Poți să-i găsești scuze pentru greșeli, dar să nu lași cornerul? Această fază mi-a arătat exact ce a fost în mintea lui. Dacă are ceva în minte băiețașul ăsta, mă tem că nu are", a spus Adrian Porumboiu la Pro X.

ADVERTISING

Totodată, Porumboiu i-a sfătuit pe cei de la CFR Cluj să nu boicoteze meciul cu FC Argeș.

"I-aș recomanda patronului de la CFR Cluj să mai analizeze, își face singur rău și nu va rezolva nimic. Va fi depunctat. Nu poți să-ți faci singur dreptate cu aceste decizii. Înțeleg, am trecut și eu prin astfel de momente, dar nu iți faci bine", a adăugat Porumboiu.

CFR Cluj a invocat trei penaltiuri neacordate în partida cu Gaz Metan Mediaș, pierdută cu 1-2.

De asemenea, ardelenii au avut și un gol anulat greșit de arbitrul George Găman.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇