Patronul lui CFR Cluj a găsit vinovatul după arbitrajul de la meciul cu Mediaș: "Sabotează fotbalul românesc"

Patronul lui CFR Cluj a găsit vinovatul după arbitrajul de la meciul cu Mediaș: "Sabotează fotbalul românesc"

Patronul formației CFR Cluj, Neluțu Varga, a găsit vinovatul după ce campioana a fost dezavantajată de arbitraj în meciul cu Gaz Metan Mediaș.

Varga afirmă că de vină este ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe.

Acesta este mare fan al Universității Craiova, rivala lui CFR Cluj în cursa pentru câștigarea titlului. Totodată, el are și o relație apropiată cu Pavel Badea, unul dintre susținătorii clubului din Craiova.

"Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri! Nu vreau să jignesc, dar cred că acest ministru sabotează fotbalul românesc", a spus Varga pentru Telekom Sport.

Totuși, Stroe a negat acuzațiile primite din partea șefului de la CFR Cluj.

ADVERTISING

"Știu ca e o perioadă foarte dificilă pentru sport, pentru fotbal implicit. Evident că sunt dificultăți în a organiza pregătirea și desfășurarea meciurilor în aceste condiții speciale. Știu că există nemulțumiri în legătură cu accesul spectatorilor în stadioane și cu veniturile, care nu mai sunt aceleași. Dar la ce se referă domnul Varga când spune că eu sabotez fotbalul românesc, nu știu! Practic, dacă are vreo nemulțumire, eu îl invit să se exprime public în legătură cu chestiunea asta. Dar ce trebuie să știe domnul Varga și cred că știe, e că tot ce ține de organizarea campionatului, de reguli, ține de FRF și LPF. Noi nu avem un rol. Fotbalul în România se autoguvernează.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Eu sunt suporter al Craiovei doar acasă, în fața televizorului, împreună cu copii mei sau din tribunele de pe «Ion Oblemenco». Am acest drept ca orice om care poate avea propriile opțiuni în materie de sport sau alte domenii. Evident că niciodată n-am să neg acest lucru. Am fost întrebat despre asta încă din momentul investirii și am fost deschis de atunci. Oamenii mă cunosc, am prieteni în zona asta, mă cunosc de pe stadion, am abonament acolo, merg cu copii la meciurile acestei echipe, dar n-am determinat și n-am mișcat niciun milimetru în sensul influențării vreunei decizii, vreodată, în favoarea unei echipe sau a alteia. Cel mai bine întrebați-i pe cei care conduc fotbalul românesc despre o eventuală implicare a mea, dacă asta insinuează domnul Varga", a comentat Stroe pentru Gsp.

ADVERTISING

CFR Cluj a invocat trei penaltiuri neacordate în partida cu Gaz Metan Mediaș, pierdută cu 1-2.

De asemenea, ardelenii au avut și un gol anulat greșit de arbitrul George Găman.

În schimb, Universitatea Craiova a primit mai multe penaltiuri cu ușurință în acest sezon.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇