Mirel Rădoi, declarații vehemente la adresa portarului de la CFR Cluj

Mirel Rădoi, declarații vehemente la adresa portarului de la CFR Cluj

Selecționerul Mirel Rădoi a avut o reacție foarte vehementă la adresa portarului titular de la CFR Cluj, Cristi Bălgrădean, după ce acesta a declarat că merită să fie convocat la echipa națională.

Rădoi a fost vizibil iritat când a fost întrebat de reacția lui Bălgrădean. În plus, a sugerat că nu îl cheamă la națională deoarece acesta își înjură colegii și face atmosferă proastă în vestiar.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Cât de curând o să trebuiască să ne lăsăm pălăria în fața lor, să stăm drepți! Văd că deja suntem trași la răspundere. Dacă era nemulțumit, putea să sune și să-i explic. Până acum nu a vorbit despre lucrurile astea, acum văd că e nemulțumit. Sunt și alte lucruri pe care voi nu le cunoașteți. El le știe, dar e mai ușor să spui ce vrei doar tu și să nu vrei să spui ce nu-ți convine.

Noi nu ne gândim că dacă un jucător a primit 3 goluri, trebuie să fie convocat la națională. Încercăm să aflăm și ce caracter are, dacă își înjură colegii, dacă face o atmosferă urâtă", a spus Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Bălgrădean are o singură selecție la echipa națională, ce datează tocmai din 2011.

El a câștigat în carieră trei trofee, două Cupe ale României și o Supercupă a României.

Din această vară s-a transferat la CFR Cluj și are evoluții foarte bune.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!