Răspunsul conducerii clubului CFR Cluj după ce Dan Petrescu a cerut noi transferuri

Răspunsul conducerii clubului CFR Cluj după ce Dan Petrescu a cerut noi transferuri

Conducerea clubului CFR Cluj a reacționat după ce Dan Petrescu a cerut câteva transferuri de urgență.

Directorul de scouting Marius Bilașco a afirmat că încearcă să aducă noi jucători, dar susține că îi este foarte greu să găsească.

"Da, este posibil să mai vină jucători în scurt timp la echipă, însă este foarte greu să aduci fotbalişti de calitate liberi de contract, mai ales în aceasă perioadă.

Avem un lot valoros și trebuie să facem față pe ambele fronturi, chiar dacă am pierdut pentru următoarea perioadă doi jucători extrem de importanți. Am demonstrat și în ultima etapă cu FC Voluntari că jucătorii care au intrat au reușit să facă un meci bun și să câștige", a spus Bilașco pentru Gsp.

ADVERTISING

După meciul cu Young Boys Berna, Dan Petrescu a cerut conducerii să aducă jucători noi.

„L-am pierdut pe Vinicius… e o pierdere mare acolo unde ne doare (n.r. – în compartimentul defensiv). După Cestor, acum l-am pierdut şi pe Vinicius. Şi chiar dacă îi aveam pe cei doi tot mai voiam jucători pe acel post. Vă daţi seama acum. Eu ca antrenor ce pot să fac decât să cer transferuri conducerii… dacă îmi aduce bine, dacă nu, antrenez ce am la dispoziţie. Singurii fundaşi centrali sunt Burcă, săracul de abia mai merge după câte meciuri a jucat, şi Ciobotariu. Iar improvizat mai este şi Manea, care a jucat excelent azi ca fundaş central”, a spus el.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Eu zic că trebuie să vină un fundaş central, dar depinde cât de grave sunt accidentările şi atunci trebuie doi. Asta dacă vrei să câştigi campionatul. Dan Petrescu nu joacă fundaş central şi nici mijlocaş central. Şi Hoban dacă se accidentează rămânem fără mijlocaş. Iar noi acum am rămas cu 18 jucători pe lista UEFA. Din păcate pentru Europa League noi nu mai putem introduce alţi jucători pe lista UEFA. Putem mâine să îi aducem pe Pele şi Maradona, tot nu avem voie să îi trecem pe listă. Deci suntem foarte limitaţi”, a adăugat Dan Petrescu.

Amintim că CFR Cluj a terminat la egalitate cu Young Boys Berna, scor 1-1, într-un meci din Grupa A a Europa League.

ADVERTISING

În celălalt meci din Grupa A, AS Roma a remizat cu ȚSKA Sofia, scor 0-0.

In clasament, CFR Cluj e pe primul loc, cu 4 puncte, la egalitate cu AS Roma. Young Boys e pe 3, cu 1 punct, iar ȚSKA Sofia e pe 4, tot cu 1 punct dar cu un golaveraj mai slab.

Etapa următoare, CFR Cluj se va deplasa pe 5 noiembrie, de la ora 19:55, pe terenul lui AS Roma.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇