Valentin Mihăilă, reacție după un meci superb în tricoul Parmei. Gol și pasă de gol în derbiul românilor din Serie B

Valentin Mihăilă, reacție după un meci superb în tricoul Parmei. Gol și pasă de gol în derbiul românilor din Serie B

Mijlocașul român Valentin Mihăilă, 22 de ani, legitimat la AC Parma, a făcut un meci excelent în derbiul românilor din Serie B, în partida cu Genoa.

Fostul component al Universității Craiova a ieșit la rampă într-un mod spectaculos, cu un gol şi o pasă de gol. Genoa și Parma au remizat într-un meci nebun, scor 3-3, în etapa cu numărul 4.

Valentin Mihăilă şi Dennis Man au început meciul ca titulari la Parma, în timp ce la Genoa doar fundașul Radu Drăguşin a intrat pe teren din primul minut, George Puşcaş fiind lăsat pe bancă.

ADVERTISING

Mihăilă a marcat golul de 2-1 și a pasat decisiv la cel de 3-3, într-un final dramatic, la un gol marcat de Estevez.

Autogol uluitor din jumătatea adversă de teren în prima ligă poloneză (Video)

”Am creat foarte mult în prima repriză, am cedat puţin în a doua repriză, am căutat mingi lungi care nu sunt în caracteristicile noastre. Şi până la urmă este un punct pe care îl aducem acasă pentru noi şi pentru fanii noştri, suntem fericiţi. A fost încă un meci bun, ambele echipe au încercat să joace fotbal. Şi vreau să le mulţumesc fanilor pentru că au fost grozavi astăzi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Îmi place felul de a fi al antrenorului nostru Pecchia, stilul său de a juca, pentru că vrea să înceapă cu construcţia de jos, acesta este stilul modern. În repriza secundă am făcut asta mai puţin, dar sperăm să o facem în meciurile următoare. Mai avem de muncit, mai este un drum lung de parcurs”, a sunat declarația făcută de Mihăilă după joc, pentru Tuttomercatoweb.

Parma a început totuși modest acest sezon, fiind pe 10 cu 6 puncte la activ.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!