Un fotbalist marocan, indignat de felul în care a fost tratat în România: Ce a pățit în țara noastră

Un fotbalist marocan, indignat de felul în care a fost tratat în România: Ce a pățit în țara noastră

Fotbalistul marocan Oulad Omar s-a declarat indignat de felul în care a fost tratat în cele câteva luni pe care le-a petrecut în țara noastră.

Oulad Omar a fost la începutul acestui sezon jucătorul formației Academica Clinceni. A fost adus ca un adevărat star, i s-a oferit cel mai mare salariu din echipă și credea că a dat lovitura.

"Am semnat un contract bun și am crezut cu adevărat că sunt la un club ambițios. Directorul și președintele mi-au spus că vor să ajungă în Europa League și să construiască echipa în jurul meu. Suma oferită a fost bună, să fiu sincer. Totul era perfect", a afirmat Oulad Omar pentru Voetbal Zone.

ADVERTISING

Totuși, Omar afirmă că Academica Clinceni este un club de amatori, care nu are nici măcar un fizioterapeut.

"Eram obosit și le-am spus că vreau să lucrez cu fizioterapeutul. Când am văzut că nu au, mi-am dat seama că ceva este greșit. Chiar și la amatori ai un fizioterapeut. Problema e că m-am îmbolnăvit. Aveam amețeli, dar am vrut să merg la spital. Mi-au zis că nu mă vor ajuta", a adăugat Omar.

În plus, Omar s-a arătat indignat de felul în care a fost tratat de colegii români și de felul în care se comportau aceștia.

ADVERTISING

"Jucătorii nu erau deloc amabili. Veneau cu țigări și beau cola și alcool, chiar și înaintea meciurilor. Beau vin și mâncau ciocolată. Într-o marți, după un antrenament greu, au băut bere în vestiar. Ok, poți să bei, dar nu în vestiar. Nu m-am simțit deloc ca acasă. La un moment dat, în timpul antrenamentelor, mă vânau și mă loveau intenționat. Li se părea nedrept ca un jucător tânăr să câștige cel mai mare salariu din echipă. Erau probleme cu banii și eu câștigam prea mult. Auzeam tot felul de scuze, că am probleme… Într-un final le-am zis să îmi dea câteva salarii și plec", a mai spus Omar.

ADVERTISING

Oulad Omar a prins două meciuri în Liga 1, având în total 33 de minute jucate la Academica Clinceni.

Citește și alte articole interesante de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate artiicolele din sport de pe SpotMedia.ro

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇