Impresiile unui fotbalist argentinian despre România și fotbalul din Liga 1: "N-am de gând să vă mint"

Impresiile unui fotbalist argentinian despre România și fotbalul din Liga 1: "N-am de gând să vă mint"

Atacantul argentinian Lucas Chacana de la Poli Iași a vorbit despre fotbalul din Liga 1 și impresiile pe care le are despre România, după câteva luni petrecute în țara noastră.

Chacana a mărturisit că a rămas impresionat de fotbalul din Liga 1, despre care spune că este la un nivel foarte ridicat.

"Sunt echipe care își caută locul, Dinamo București, Steaua… Mai este și CFR Cluj. Echipele din București încearcă să ajungă în top și să crească. Lucrurile merg bine. N-am de gând să vă mint, nu este ca în Italia, Spania, Anglia sau Germania, dar este un fotbal care vrea să progreseze.

ADVERTISING

Este un fotbal tehnic și tactic. Rapid, cu jucători buni și cu o tehnică bună. Fotbalul din România se dezvoltă frumos. Poli Iași are o bază spectaculoasă, e un club foarate profesionist. Nu am motive să mă plâng. Îmi oferă totul. Aici am alte obiceiuri, o altă viață", a spus Chacana pentru Ole.

De asemenea, Chacana consideră că a ajuns într-un oraș foarte frumos și că România e o țară cu oameni primitori.

"Din cauza carantinei nu am apucat să văd prea multe. Iași este similar cu orașul Mendoza. E al treilea oraș ca importanță și frumusețe din România, după București și Brașov, cunoscut datorită lui Dracula.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Am fost zilele trecute acolo să jucăm, sunt multe dealuri și mulți munți. În Iași sunt multe muzee, palate. Este un oraș liniștit și frumos", a mai spus Chacana.

Chacana are 27 de ani și a ajuns la Poli Iași la începutul acestui an. Cele mai importante echipe din CV-ul său sunt Huracan și Tigre.

Apasă aici pentru a citi toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇