Simonei Halep îi este dor de tenis și a lansat un mesaj în ziua în care a început Roland Garros: „Toată lumea este la turneu, eu sunt acasă!”

Simonei Halep îi este dor de tenis și a lansat un mesaj în ziua în care a început Roland Garros: „Toată lumea este la turneu, eu sunt acasă!”

Ediția 2021 a Roland Garros a început chiar duminică, iar Simona Halep se simte tristă fără tenis, departe de aventura unui nou turneu de Mare Șlem, având în vedere că de la French Open nu a mai lipsit din 2009.

Halep s-a accidentat serios la gamba stângă, o ruptură musculară în cadrul partidei cu Angie Kerber de la Roma, iar acum este indisponibilă mai multe săptămâni la rând, între 3 și 5, cel mai probabil.

Ana Bogdan aduce prima veste bună pentru România la Roland Garros. E prima sportivă calificată in turul II

ADVERTISING

Într-un interviu pentru cei de la EuroSport, sportiva de 29 de ani născută la Constanța a recunoscut cât de greu îi este să stea departe de tenis și să privească de la televizor meciurile de la Paris: „Toată lumea este la turneu, eu sunt acasă. Va trebui să mai stau o perioadă fără tenis. Este greuţ. Nu sunt obişnuită să stau acasă în mijlocul sezonului şi să nu fac nimic. Am început deja procesul vindecării. Privesc cu încredere spre obiectivele ce au mai rămas în acest an”.

Halep vs Stephens 2018 Women's final | Roland-Garros Classic Match

Chiar și fostul mare jucător și lider mondial ATP Mats Wilander, în prezent analist la EuroSport, a recunoscut că acest turneu este mult mai sărac fără Simona, campioană în 2018: „E dramatic pentru ea. Este o mare luptătoare. E cea mai mare ameninţare. Era favorită să câştige aici şi eram obişnuiţi să ne ofere momente dramatice”, a punctat suedezul Mats Wilander, tot la televiziunea citată mai sus.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep ocupă încă locul 3 mondial WTA, dar mai poate coborî cel puțin un loc în funcție și de rezultatele rivalelor sale care sunt sub ea în acest moment în clasament.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Programul zilei de luni de la Roland Garros: Trei tenismene române vor juca în a doua zi de concurs la Paris

Patricia Țig părăsește Roland Garros după un meci onorabil făcut în compania lui Naomi Osaka

O triplă campioană de Mare Șlem a fost eliminată surprinzător în prima rundă de la Roland Garros

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!