Simona Halep a plecat către Stuttgart, dar încă nu știe dacă va putea evolua în turneu. Ce mesaj are pentru echipa de Fed Cup

Simona Halep a plecat către Stuttgart, dar încă nu știe dacă va putea evolua în turneu. Ce mesaj are pentru echipa de Fed Cup

Simona Halep a plecat sâmbătă spre Stuttgart acolo unde ar trebui să participe la turneul de zgură indoor din Germania și a vorbit puțin și despre soarta partidei România – Italia din FedCup.

Locul 3 mondial WTA a oferit declarații presei prezente pe Otopeni, înainte de a participa, teoretic, la Porsche Tennis Grand Prix. Halep nu este 100 la sută convinsă că va și evolua în Germania, iar în cazul în care va resimți din nou dureri la umărul drept, se va retrage.

Simona Halep, despre revenirea pe primul loc în clasamentul WTA

ADVERTISING

Ea spune că s-a uitat la meciurile de vineri de la FedCup, pierdute de fetele noastre, care sunt conduse de Italia cu 2-0 la Cluj: ”Au luptat enorm de mult. Îmi pare tare rău, dar meciul nu e pierdut. Trebuie să se joace până la ultima minge, eu sper și cred că fetele pot reveni. Am vorbit ieri dimineață cu ele, după meci nu le-am scris pentru că nu am știut ce. Le voi trimite acum, înainte de meci, un mesaj cu «baftă». Sunt alături de ele cu tot sufletul și sper să câștige meciurile”, puncta Halep, fostă lideră mondială WTA.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Întrebată despre participarea la turneele pregătitoare pentru Roland Garros, având în vedere multiplele probleme medicale pe care le-a avut, Simona a încercat să pară optimistă totuși: „În mod normal aș participa, dar nu știu exact pentru că și la Doha, Dubai s-a întâmplat să mă retrag din cauza accidentării, dar îmi doresc tare mult să joc tot sezonul de zgură. M-am antrenat destul de bine, nu am avut dureri, sper să mă țină și la meciuri”.

Wozniacki vs Halep ● 2015 Stuttgart (SF) Highlights

Românca s-a accidentat destul de serios la umărul drept în meciul cu Caroline Garcia din turul II de la Miami și de atunci s-a antrenat foarte puțin, retragându-se și din SUA și de la jocul cu Italia de la Cluj.

ADVERTISING

„Dacă este să nu pot să joc la Stuttgart, mă retrag și atât, doar pe mine mă afectează, altfel aș fi afectat echipa și tot timpul când nu sunt 100% nu merg la echipă, este mult mai greu să joci pentru țară accidentată”.

Turneul de la Stuttgart se va disputa între 19 și 25 aprilie, fiind cotat ca un turneu WTA 500.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Rafa Nadal, eliminat surprinzător în sferturi la Monte Carlo, turneu pe care l-a câștigat de 11 ori

Desființarea spațiilor comerciale de la metrou continuă în forță - vineri seara, încă 63 în 10 stații

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!