Desființarea spațiilor comerciale de la metrou continuă în forță - vineri seara, încă 63 în 10 stații

Desființarea spațiilor comerciale de la metrou continuă în forță - vineri seara, încă 63 în 10 stații

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă că acţiunea de desfiinţare a spaţiilor comerciale ilegale de la metrou continuă şi oferă detalii cu privire la stadiul în care se află acest demers.

„Seara trecută, 63 de spații comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desființate în 10 stații de metrou. Mulțumesc primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, și 6, Ciprian Ciucu, care au desfășurat în ultimele 2 săptămâni activități de desființare a construcțiilor ilegale.

ADVERTISING

Ieri seară, într-o acțiune amplă, primăria sectorului 4 a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi). Mulțumesc d-lui. primar Băluță pentru mobilizarea excelentă", precizează Drulă într-o postare pe Facebook.

Metrorex a depus solicitări în acest sens și către primăriile sectoarelor 3 și 5, adaugă ministrul, care îşi exprimă convingerea că "și acolo se va restabili legalitatea cât de curând".

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇