Sfat prețios primit de Simona Halep din partea Mihaelei Buzărnescu, în contextul scandalului de dopaj

Sfat prețios primit de Simona Halep din partea Mihaelei Buzărnescu, în contextul scandalului de dopaj

Simona Halep este în centrul unui scandal uriaș de dopaj, după ce a fost descoperită pozitiv la substanța denumită roxadustat, după meciul disputat în luna august la US Open, meci pierdut de altfel la Daria Snigur.

După aflarea acestei vești, Halep a fost suspendată provizoriu din circuit, iar de acum înainte trebuie să își realizeze un dosar extrem de veridic pentru a convinge judecătorii că această substanță nu a ajuns pe cale voluntară în organismul său.

Mihaela Buzărnescu dezvăluie ce propunere a primit din partea lui Patrick Mouratoglou

ADVERTISING

Mihaela Buzărnescu a oferit un interviu recent în cadrul unui podcast și a abordat desigur și acest subiect, transmițându-i și un mesaj fostei sale colege de FedCup și bună prietenă de altfel: "Atâta timp cât tu știi despre tine cum ești, adevărul va ieși la iveală exact cum îți dorești tu. Dacă aș trece printr-un lucru asemănător, bineînțeles că puțin alarmată aș fi. Dacă aș ști că sunt nevinovată și știu că nu am făcut nimic greșit, aș rămâne liniștită și m-aș baza pe echipa mea care s-ar ocupa de toate procesele respective și aș fi pozitivă că ar ieși conform stării mele și conform ceea ce am făcut eu. Adică nimic! Să își păstreze cumpătul și să stea cât mai departe de presă și de informațiile care vin din exterior. Să se focuseze foarte mult la persoana ei și să stea cu familia pentru că familia este singura care îți va fi aproape în fiecare moment al vieții", a punctat Miki într-un interviu la podcastul Orange Sport, ”1 la 1”.

Podcast Orange Sport cu Mircea Meșter. 1 la 1, episodul opt - cu MIhaela Buzărnescu

Buzărnescu a ajuns pe locul 392 WTA, deși în august 2018 a avut cea mai bună performanță, fiind pe locul 20 după triumful de la turneul de la San Jose, turneu de 500 de puncte.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!