Presa din străinătate, despre Simona Halep: "Unii fani spun că suferă de sindromul Stockholm"

Presa din străinătate, despre Simona Halep: "Unii fani spun că suferă de sindromul Stockholm"

Presa din străinătate a comentat reacțiile fanilor Simonei Halep după mesajul public transmis de sportiva noastră antrenorului Patrick Mouratogloiu.

Potrivit jurnaliștilor de la Essentially Sports, Simona a fost acuzată de o parte din fanii ei că ar fi „spălată pe creier” și că „suferă de sindromul Stockholm”.

Asta deoarece l-a felicitat pe Patrick Mouratoglou după succesul înregistrat de acesta cu Holger Rune în tunreul de la Paris.

"Mesajul ciudat al spălatei pe creier Simona Halep pentru a sărbători realizarea antrenorului Patrick Mouratoglou dezgustă lumea tenisului", a titrat Essentially Sports.

ADVERTISING

Sursa citată scrie că mulți fani îl suspectează pe Patrick Mouratoglou că ar avea un rol în cazul de dopaj în care Simona Halep este implicată.

"Fanii tenisului nu au putut înțelege de ce Halep a decis să-l felicite pe fostul său antrenor", a mai scris sursa citată.

Sportiva noastră a ținut să îl felicite pe Mouratoglou pentru succesul înregistrat alături de Holger Rune în turneul de la Paris.

„Felicitări, Holger Rune! Mi-a plăcut să te urmăresc. Sunt mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou. O persoană specială”, a fost mesajul Simonei Halep de pe Instagram.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mesajul transmis de Simona vine să clarifice în același timp zvonurile privind o ruptură între ea și antrenorul francez, pe fondul scandalului de dopaj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!