Andrea Petkovic dezvăluie de ce s-a bucurat după eșecul neașteptat al Simonei Halep: "Vă jur că asta se întâmplă sută la sută"

Andrea Petkovic dezvăluie de ce s-a bucurat după eșecul neașteptat al Simonei Halep: "Vă jur că asta se întâmplă sută la sută"

Andrea Petkovic a dezvăluit motivul pentru care s-a bucurat după ultimul eșec suferit de Simona Halep.

Sportiva noastră a fost eliminată de Daria Snigur în primul tur de la US Open, iar acest eșec a reprezentat un motiv de bucurie și pentru Andrea Petkovic.

Fosta tenismenă germană a dezvăluit că s-a simțit mai bine când a văzut că și Simona a pierdut în primul tur la fel ca ea și că acest eșec i-a mai alinat supărarea.

"Vă jur că asta se întâmplă sută la sută. Fiecare jucătoare după ce pierde într-un Grand Șlam intră în vestiar și se uită la rezultatele de pe ecran și imediat se simte mai bine când vede alte jucătoare mai bune care au pierdut. Când am pierdut cu Belinda, am regretat șansele pierdute. Apoi am ajuns acasă și am văzut că Simona Halep a pierdut. Atunci m-am gândit…Dacă Halep pierde, atunci pot să pierd și eu. Este ceva mai confortabil să te gândești că nu ești singură, că și alții sunt la fel ca tine", a spus Andrea Petkovic.

ADVERTISING

Andrea Petkovic a pierdut tot în primul tur de la US Open cu Belinda Bencic și acesta a fost ultimul meci al carierei sale.

Nemțoaica are 7 titluri în circuitul WTA și a ajuns cel mai sus în clasamentul mondial pe locul 9.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!