Ashleigh Barty, declarații despre cazul de dopaj al Simonei Halep: Cum o descrie pe sportiva noastră

Ashleigh Barty, declarații despre cazul de dopaj al Simonei Halep: Cum o descrie pe sportiva noastră

Fosta lideră a clasamentului WTA, Ashleigh Barty, a vorbit despre Simona Halep după ce sportiva noastră a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă.

Barty a dezvăluit că a sunat-o pe Simona Halep după izbucnirea acestui caz și o consideră în continuare una dintre cele mai oneste persoane.

"Simona Halep este o prietenă incredibilă pe care o am. Este una dintre cele mai oneste persoane dintotdeauna, dar, evident, nu pot comenta. Tot ce pot să spun este că Simona este una dintre cele mai bune persoane. Este dificil să spun altceva. Am vorbit cu ea, am vrut să văd ce mai face ca om", a spus Barty.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat săptămâna trecută că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!