Simona Halep îi transmite un mesaj public lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep îi transmite un mesaj public lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep i-a transmis un mesaj public antrenorului său, Patrick Mouratoglou.

Sportiva noastră a ținut să îl felicite pe Mouratoglou pentru succesul înregistrat alături de Holger Rune în turneul de la Paris.

„Felicitări, Holger Rune! Mi-a plăcut să te urmăresc. Sunt mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou. O persoană specială”, a fost mesajul Simonei Halep de pe Instagram.

Mesajul transmis de Simona vine să clarifice în același timp zvonurile privind o ruptură între ea și antrenorul francez, pe fondul scandalului de dopaj.

ADVERTISING

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat săptămâna trecută că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!