Tennis World, despre cei doi martori importanți pe care îi are Simona Halep: "Sunt pregătiți să o apere"

Tennis World, despre cei doi martori importanți pe care îi are Simona Halep: "Sunt pregătiți să o apere"

„Doi martori importanți în cazul de dopaj al Simonei Halep sunt prregătiți s-o apere”, notează Tennis World USA.

Publicația în cauză, care citează ProSport, face referire la fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, respectiv la fostul preparator fizic al sportivei noastre, Teo Cercel.

"Cercel poate garanta onestitatea și integritatea Simonei în calitate de martor în fața completului de trei judecători ai tribunalul independent londonez Sport Resolutions", notează sursa citată.

"Posibila pledoarie a lui Teo Cercel poate fi crucială având în vedere că suplimentele folosite de Halep au fost contaminate (cu Roxadustat, medicamentul identificat în probele A și B ale Simonei la US Open)", mai scrie Tennis World USA.

ADVERTISING

În ceea ce-l privește pe Darren Cahill, prezent recent în România, acesta este convins că "există zero șanse ca Simona să fi luat intenționat un medicament interzis".

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat luna trecută că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

ADVERTISING

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!