Analiza lui Florentin Pera, selecționerul României, după victoria cu Spania de la Campionatul European de handbal

Analiza lui Florentin Pera, selecționerul României, după victoria cu Spania de la Campionatul European de handbal

Selecționerul naționalei României de handbal feminin, Florentin Pera a vorbit despre victoria echipei noastre în ultima secundă cu Spania, de vineri seara, în prima etapă a fazei grupelor principale de la Campionatul European.

A fost 28-27, după un gol fabulos marcat de Bianca Bazaliu, de la 15 metri, la ultima secundă a duelului.

Tehnicianul de 42 de ani și-a felicitat elevele și crede că acest rezultat a confirmat optimismul și atmosfera pozitivă din sânul lotului cantonat la Skopje: „Victoria cu Spania reprezintă un rezultat important pentru România, aspect ce generează încredere echipei în vederea următoarelor meciuri. Îmi felicit fetele pentru faptul că nu au cedat și au crezut în victorie până în ultima secundă, totodată vreau să mulțumesc suporterilor care ne-au susținut și ne dorim să le oferim în continuare motive de bucurie. Trebuie să rămânem echilibrați și concentrați pentru următorul meci, să jucăm cu inima pentru suporterii echipei naționale în meciul cu Muntenegru.

ADVERTISING

Presa din Spania, uluită de golul primit în ultima secundă din partea României: ”O înfrângere dureroasă”

Mă bucură atitudinea, angajamentul echipei și faptul că avem sportive care se pot lupta la cel mai înalt nivel. Acest rezultat confirmă atmosfera pozitivă din cadrul lotului, lucru care îmi conferă încredere absolută în potențialul acestei echipe”, a spus Florentin Pera, conform cotidianului ProSport.

România încă mai are șanse astfel la calificarea în semifinale, însă pentru aceasta trebuie îndeplinite mai multe condiții, în primul rând ca noi să învingem în ultimele 2 jocuri, pe Muntenegru și Germania.

ADVERTISING

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇