Reacția Biancăi Bazaliu, eroul partidei câștigate de România în ultima secundă cu Spania de la Europenele de handbal

Reacția Biancăi Bazaliu, eroul partidei câștigate de România în ultima secundă cu Spania de la Europenele de handbal

Bianca Bazaliu a fost fără îndoială eroina naționalei României de handbal feminin în partida câștigată vineri seara cu Spania din prima etapă a fazei grupelor principale de la Campionatul European.

A fost 28-27 pentru fetele noastre, care au câștigat efectiv în ultima secundă, cu un gol de senzație marcat de Bianca Bazaliu, care a șutat cu o forță nemaipomenită de la peste 20 de metri distanță.

Campionatul European de handbal: România învinge Spania cu un gol în ultima secundă

La final de partidă, după o horă a bucuriei cu tot lotul și staff-ul nostru prezent în Macedonia de Nord, Bazaliu a vorbit fericită pentru microfonul DigiSport: „E bine, mă bucur pentru victorie, sunt bucuroasă pentru echipă, pentru că am reușit să câștigăm toate cele 3 puncte. Am văzut că nu mai aveam timp, am primit mingea de la Neagu și am dat! Acum avem o șansă mare, trebuie să jucăm fiecare meci în parte și să ne continuăm drumul. Mă simt foarte bine cu fetele, suntem bine toate. În ultimele secunde nu mai e nevoie de nimic, iei mingea și o dai, atât!”.

România are așadar primele 2 puncte în această grupă principală, în care vom mai juca marți și miercuri cu Muntenegru și Germania. Suntem la egalitate în acest moment cu naționalele Spaniei, Germaniei și Olandei.

ADVERTISING

Trupa lui Florentin Pera încă mai are șanse matematice la calificarea în semifinale, însă depinde și de alte rezultate indirecte favorabile, pe lângă un parcurs perfect în această grupă principală.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇