Presa din Spania, uluită de golul primit în ultima secundă din partea României: ”O înfrângere dureroasă”

Presa din Spania, uluită de golul primit în ultima secundă din partea României: ”O înfrângere dureroasă”

Naționala Spaniei la handbal feminin a fost învinsă uluitor de România în ultima secundă a partidei de vineri seara de la Campionatul European, scor 28-27 pentru fetele noastre antrenate de Florentin Pera.

Bianca Bazaliu, 25 de ani, a adus victoria cu un trasor de la 15-20 de metri distanță, viteza calculată a loviturii sale fiind de 110 km/h!

Româncele au acum 2 puncte în această grupă principală de la Skopje și încă speră la o calificare miraculoasă în semifinale. După meciul de vineri însă, presa din Spania s-a arătat înmărmurită de această desfășurare dramatică de scor: ”Un gol chiar înainte de final al României, la un șut disperat de la distanță, a răpus Spania (27-28). Am avut avans de două goluri, dar câteva ocazii ratate și anumite decizii controversate de arbitraj au dus la victoria României”, au notat cei de la Marca, cunoscut cotidian iberic, în timp ce AS puncta și el pe prima pagină a ziarului: ”Nu se poate, KO în ultima secundă! Spania suferă o înfrângere dureroasă după un meci excelent, mai ales în repriza secundă. România a egalat chiar înainte de final cu o gol de la o distanță uriașă”.

Duminică au loc partidele Franţa - Muntenegru şi Olanda - Spania, în grupa noastră principală.

ADVERTISING

România va mai juca marți și miercuri la Euro, cu Muntenegru și Germania, de la orele 19.00 și 16.30, meciuri LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇