Mihaela Buzărnescu dezvăluie ce propunere a primit din partea lui Patrick Mouratoglou

Mihaela Buzărnescu dezvăluie ce propunere a primit din partea lui Patrick Mouratoglou

Tenismena din România Mihaela Buzărnescu a dezvăluit ce propunere a primit la un moment dat, în cariera sa, din partea celor de la Academia Mouratoglou.

Fosta jucătoare de top 20 WTA, acum ajunsă la vârsta de 34 de ani, a povestit cum a primit o ofertă foarte tentantă în tinerețe din partea academiei lui Patrick Mouratoglou, actual antrenor al Simonei Halep.

Era în vremea când sportiva născută la București domina competițiile de junioare la nivel mondial: ”Am fost numărul 1 în Europa, la 14 ani, la 16 ani... Am câştigat Masters-urile, campioană naţională şi europeană la junioare, adică a fost aşa trecerea... După aceea, imediat, am făcut puncte şi la senioare şi era super OK. Adică eram chiar... toţi vorbeau de mine. Mouratoglou, am fost la ei, voiau să mă ia, au insistat să mă ia să mă antrenez la ei... Au mai fost două academii din America... Aveam între 16 şi 18 ani. După ce am ieşit eu campioană europeană şi am câştigat Masters-ul la juniori.

Podcast Orange Sport cu Mircea Meșter. 1 la 1, episodul opt - cu MIhaela Buzărnescu

Chiar sunt fericită de tot ce am realizat la viaţa mea, indiferent de accidentări şi aşa mai departe. Chiar am făcut lucruri pe care mulţi şi le doresc. Cred că ar trebui să fiu mult mai mândră de mine”, a dezvăluit Miki Buzarnescu la podcastul Orange Sport, ”1 la 1”.

ADVERTISING

În 2018, în august, când era pe 20 WTA, imediat după trofeul de la San Jose, de 500 de puncte, Buzărnescu suferea o ruptură gravă de ligamente la un meci cu Elina Svitolina. Apoi au urmat recidive și alte accidentări care au împiedicat-o să revină la potențialul său maxim.

În acest moment, românca ocupă locul 392 în lume.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!