Mihaela Buzărnescu lansează critici la adresa șefilor WTA: "S-au răzbunat pe noi"

Mihaela Buzărnescu lansează critici la adresa șefilor WTA: "S-au răzbunat pe noi"

Mihaela Buzărnescu a criticat în premieră conducerea WTA.

Sportiva noastră s-a arătat nemulțumită de faptul că la Wimbledon nu se acordă puncte, ca urmare a faptului că organizatorii turneului nu i-au acceptat pe sportivii din Rusia și Belarus.

"Oarecum a fost o răzbunare pentru jucătorii care nu au fost acceptați. Noi aveam un avantaj, adică pentru cei care erau la limită și ar fi fost în calificări, pe la început, cum eram și eu. Am putut fi acceptată pe tablou, din cauza neparticipării lor. Dar în același timp, s-au răzbunat pe noi și nu ne dau puncte. Aveam nevoie de puncte, cel puțin eu, personal, care vin după accidentările acestea, pentru că urmează o perioadă în care trebuie să-mi apăr punctele.

ADVERTISING

Am de apărat o semifinală la Bastad și m-ar fi ajutat enorm. Anul trecut nu câștigasem tur la Wimbledon, deci era un bonus pentru mine, ca și pentru câștigători. Vă dați seama, Berettini, săracu, s-a retras din cauza covidului, dar el are finală jucată anul trecut, deci o grămadă de puncte. Djokovic, la fel", a explicat Mihaela Buzărnescu la emisiunea Așii tenisului de la DigiSport.

Sportiva română a fost învinsă de favorita numărul 11, americanca Cori Gauff.

6-2, 6-3 este scorul cu care Coco Gauff s-a impus după o oră și 20 de minute.

ADVERTISING

78.000 de lire sterline va primi Miki pentru parcursul din acest an de la Wimbledon.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!