Magdalena Frech, răvășită după meciul cu Simona Halep: "Nu-mi place deloc cum joacă românca"

Magdalena Frech, răvășită după meciul cu Simona Halep: "Nu-mi place deloc cum joacă românca"

Magdalena Frech a fost foarte dezamăgită după ce a fost eliminată în turul 3 de la Wimbledon de Simona Halep.

Jucătoarea poloneză s-a arătat dezamăgită de prestația ei și spune că nu își mai dorește să o întâlnească pe Simona în astfel de faze ale competiției deoarece nu îi place jocul sportivei noastre, pe care nu îl poate contracara.

"A fost un meci foarte intens din moment ce Simona m-a dominat încă de la prima minge. A fost foarte greu pentru mine să fac ceva din moment ce Halep a jucat așa și găsea numai unghiuri excelente și trimitea mingea pe linie. Știam că nu îmi va da puncte gratis, așa că mi-a fost foarte greu.

ADVERTISING

Dacă eram mai conectată la meci ar fi putut fi diferit. Două sau trei mingi au făcut diferența. Nu îmi place să joc cu ea în primele tururi. Mereu ne întâlnim în astfel de faze, a fost a treia partidă. Nu îmi place deloc cum joacă românca. Nu se potrivește deloc stilul ei cu al meu. Împinge mereu jocul în față, scurtează mingile", a spus Magdalena Frech.

Simona Halep a ajuns, sâmbătă, la 10 victorii consecutive la Wimbledon.

Campioana din 2019 a trecut în turul trei de poloneza Magdalena Frech (locul 92 WTA), aflată pentru prima oară în carieră în această fază la un Grand Slam.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

6-4, 6-1 este scorul cu care Simona Halep s-a impus în meciul de pe terenul numărul 2 din cadrul complexului All England Lawn Tennis and Croquet Club.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!