Culoarul de care beneficiază Simona Halep după eliminarea Igăi Swiatek. Cum arată parcursul până în marea finală

Culoarul de care beneficiază Simona Halep după eliminarea Igăi Swiatek. Cum arată parcursul până în marea finală

Simona Halep are o șansă extraordinară să repete performanța din 2019, și anume să câștige din nou trofeul de la Wimbledon.

Și acest lucru pentru că are un culoar excepțional acum, după ce pe partea sa de tablou tocmai a dispărut lidera mondială WTA, Iga Swiatek, dar alături de ea și multe alte tenismene favorite, din top 10.

Românca va juca luni în optimi cu Paula Badosa din Spania, 4 WTA, un test teribil de dificil, împotriva unei jucătoare pe val în ultimul an.

Dacă va trece de sportiva pe care tocmai a învins-o la Madrid cu 6-3, 6-1, Halep are parte de un culoar să îi spunem accesibil pentru nivelul campioanei noastre.

ADVERTISING

Cotele pentru triumful la Wimbledon după ce lidera mondială Iga Swiatek a fost eliminată. Unde se plasează Simona Halep

În sferturi de finală va întâlni învingătoarea dintre Anisimova și Tan, locurile 25 și 115 WTA. Apoi, în careul de ași poate da peste una dintre următoarele sportive: Alize Cornet (37 WTA) / Ajla Tomljanovici (44 WTA) / Elena Rybakina (23 WTA) / Petra Martici (80 WTA).

În fine, în ultimul act ea se poate duela cu Ons Jabeur, Ostapenko sau chiar Caroline Garcia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Halep este acum cotată cu a doua șansă de către pariori pentru a triumfa la All England Club, cu o cotă ce variază în jurul cifrei de 5 la 1.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!