Discurs superb al Simonei Halep după calificarea în optimi la Wimbledon. Ce crede că îi face pe oameni să iubească tenisul său

Discurs superb al Simonei Halep după calificarea în optimi la Wimbledon. Ce crede că îi face pe oameni să iubească tenisul său

Simona Halep a avut un discurs frumos după ce a eliminat-o de la Wimbledon pe Magdalena Frech din Polonia, ajungând în optimi de finală, acolo unde va da piept cu Paula Badosa din Spania.

Românca a declarat în cadrul unui interviu de după joc faptul că se simte acum plină de încredere, că are un nivel fizic foarte bun și că victoriile îi dau mai ales continuitate, având în vedere că sunt 10 la rând pe iarbă, 7 fiind totuși din ediția din 2019, câștigată de Halep, așa cum se știe, după o finală cu Serena Williams: „În ultima vreme am avut ceva probleme cu încrederea, dar e normal după ce anul trecut n-am câștigat prea mult. Dar, din nou, felul în care am muncit m-a făcut să mă simt mai bine. Simt că fizic sunt puternică, eu mă simt puternică, mă simt unde trebuie să fiu.

ADVERTISING

Nu mai sunt îngrijorată în ce privește accidentările. Iar tenisul va veni. Dacă fac în fiecare zi ce trebuie să fac, sunt foarte încrezătoare că o să joc acel tenis de la cel mai înalt nivel”, puncta Simona Halep, 17 WTA, pentru portalul Treizecizero.ro.

La întrebarea ce îi face pe oameni, pe suporterii ei în special, să iubească tenisul ei, Simona a răspuns: „Nu știu, e greu de răspuns. Poate și pasiunea mea pentru tenis, faptul că la fiecare punct ba mă enervez, ba mă bucur, am multe stări și multe emoții, poate și asta. Dar, din punctul meu de vedere, cred că am un tenis frumos din punct de vedere tehnic. Adică loviturile sunt curate, sunt frumoase, poate asta-i ceva care îi bucură pe oameni. Dar e greu să răspund”, mai adăuga românca, dublă campioană de Grand Slam.

Simona Halep Reflects on Wimbledon (So Far) | Wimbledon 2022

Simona Halep și Paula Badosa s-au mai întâlnit o singură dată pănă acum, chiar anul acesta, la Madrid Open, tenismena română impunându-se cu un categoric 6-3, 6-1.

ADVERTISING

Meciul de foc dintre Simona Halep și Paula Badosa va avea loc luni, la o oră ce va fi anunțată ulterior de organizatori.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!