Simona Halep primește laude din partea presei din Polonia după calificarea în optimile de la Wimbledon

Simona Halep primește laude din partea presei din Polonia după calificarea în optimile de la Wimbledon

Simona Halep a fost elogiată în presa din Polonia după victoria fulger pe care a repurtat-o în fața Magdalenei Frech, victorie care a calificat-o pe sportiva noastră în optimile de la Wimbledon.

A fost recunoscută superioritatea româncei chiar de către presa locală poloneză, care a fost extrem de tristă sâmbătă, și după eliminarea liderului mondial Iga Swiatek, care a pierdut cu Alize Cornet, Franța.

O oră și opt minute doar a durat partida Simonei, una controlată clar de campioana noastră: "Meciul a început cu dominația deplină a lui Halep, care i-a spart de două ori serviciul sportivei noastre. Când speranțele au reînviat, având în vedere că Frech a revenit în primul set de la 1-5 la 4-5, experiența româncei și-a spus cuvântul și aceasta a încheiat setul cu un game alb.

În setul doi, Frech și-a forțat rivala să alerge și din când în când a reușit să o surprindă cu mișcări spectaculoase, dar Halep a fost totuși cu un pas înaintea ei grație avantajului luat în startul setului. Fostul lider al clasamentului WTA a avut meciul sub control. Ea a jucat perfect și nu a dat cedat controlulniciun moment, punând punct peste punct și închizând meciul cu prima ocazie", au notat în analiza lor cei de la EuroSport Polonia.

ADVERTISING

Românca de 30 de ani va da piept în optimi cu Paula Badosa, Spania, 4 WTA, cea pe care a învins-o acum câteva luni clar pe zgura de la Madrid, 6-3, 6-1.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!