Mats Wilander, surprins total de Simona Halep: Ce a remarcat la sportiva noastră

Mats Wilander, surprins total de Simona Halep: Ce a remarcat la sportiva noastră

Legendarul Mats Wilander a analizat victoria Simonei Halep din meciul cu Paula Badosa.

Fostul mare tenismen a afirmat că este surprins total de schimbarea făcută de Simona Halep, despre care a ajuns la concluzia că e complet modificată în bine.

"Simona ia din forța loviturilor Badosei și apoi o pune să facă pasul în spate și apoi controlează punctul. Badosa nu se apără la fel de bine pe rever și cred că are legătură cu tehnica de lovire. Trebuie să spunem că Simona e jucătoarea diferită! E foarte diferită, foarte agresiva. Joacă altfel, anticipează foarte bine. În trecut se ducea înapoi, dar acum rămâne în față sau rămâne pe linia de fund", a spus Mats Wilander la Eurosport.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon după o partidă de excepție făcută în meciul cu Paula Badosa.

Sportiva noastră ne-a adus aminte de cel mai bun tenis al său prin victoria cu 6-1, 6-2, care a fost o adevărată lecție predată jucătoarei din Spania.

Pentru Simona aceasta a fost a doua victorie în tot atâtea partide cu Paula Badosa.

Fosta lideră mondială se va duela în sferturi cu americanca Amanda Anisimova (25 WTA), pe care o conduce cu 2-1 la meciuri directe.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Partida din sferturile de finală va avea loc miercuri, la o oră care nu a fost stabilită momentan de organizatori.

Aceasta a fost a 11-a victorie la rând pentru jucătoarea noastră pe iarba de la Wimbledon. La precedenta apariție la Wimbledon, Simona a câștigat turneul în 2019.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!