Simona Halep a fost premiată de organizatorii de la Wimbledon

Simona Halep a fost premiată de organizatorii de la Wimbledon

Tenismena din România Simona Halep, campioană la Wimbledon în 2019, a fost premiată și onorată de către organizatorii de la All England Club, în după-amiaza zilei de duminică.

Ea s-a numărat printre sportivii aclamați de arena centrală de la Londra, aici fiind invitați o mare parte dintre campionii de la All England Club, la 100 de ani la inaugurarea acestei arene.

Halep e singura jucătoare rămasă în competiție cu acest trofeu uriaș în palmares, organizatorii hotărându-se să îi onoreze pe foștii mari campioni în această duminică în care pentru prima dată în istoria Wimbledonului se joacă partide, această zi fiind până acum considerată una de pauză, de odihnă, tradițional.

Românca s-a numărat printre cei prezenți și a fost și ea ovaționată de fanii aflați în tribune, principalul punct de atracție fiind însă sosirea marelui Roger Federer, de 8 ori campion aici, cel mai titrat tenismen vreodată pe iarba de la Wimbledon.

Între timp, Halep, 30 de ani, 17 WTA, și-a aflat ora de start pentru luni. Ea va evolua în optimi cu Paula Badosa pe arena centrală, după ora 18, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!