Ce spune Paula Badosa înaintea meciului direct cu Simona Halep din optimile de finală de la Wimbledon

Ce spune Paula Badosa înaintea meciului direct cu Simona Halep din optimile de finală de la Wimbledon

Simona Halep o va înfrunta luni pe Paula Badosa pentru un loc în sferturi, un meci ce se anunță deosebit de dificil, a doua confruntare directă între cele două.

Halep a trecut clar de Frech din Polonia, iar Badosa, 4 WTA, a dispus mai greu de Petra Kvitova, 7-5, 7-6, cehoaica fiind aici dublă campioană la Wimbledon. Sportiva noastră a dispus de iberică acum câteva luni la Madrid, scor 6-3, 6-1.

După meciul cu Kvitova, Badosa a vorbit puțin și despre viitoarea întălnire cu Halep: ”Sigur că are importanță, nu pot să mint, contează viitoarea adversară. E o fostă campioană și joacă bine. Mă bucur pentru timpul petrecut pe teren, pentru mine e important să joc bine, pe terenul central. Sper să joc bine și meciul următor și pubicul să mă susțină.

Nu renunț niciodată la nicio minge, asta e cheia carierei mele. Le mulțumesc tuturor, nu mă așteptam ca oamenii să mă susțină și pe mine. Credeam că o vor susține doar pe Petra.

ADVERTISING

Am întâlnit-o pe Simona la Madrid. Cred că a jucat incredibil în acel meci. Sper că nu va mai juca așa împotriva mea data viitoare. Cred că îi place să joace împotriva mea, cred îi convine jocul meu. Ei bine, voi încerca să fac meciul diferit și să vedem cum va merge”, a vorbit Badosa într-un interviu pentru cei de la EuroSport, după marea victorie cu fostul loc 2 mondial WTA.

Zi plină de surprize la Wimbledon: Cum arată tabloul optimilor de finală

Pentru calificarea în această fază de la Wimbledon 2022, Simona Halep și Paula Badosa și-au asigurat deja un cec de 233.000 de dolari.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!