Selecționerul Franței, despre condițiile găsite la București la EURO 2020

Selecționerul Franței, despre condițiile găsite la București la EURO 2020

Selecționerul Franței, Didier Deschamps, a vorbit despre condițiile găsite la București la EURO 2020.

Deschamps a afirmat că este foarte mulțumit de condițiile de la București, în special de cele de la stadionul Arcul de Triumf, unde Franța s-a antrenat.

Cât privește nemulțumirile legate de hotel, despre care presa din Franța a scris, Deschamps a precizat că acesta a fost ales de UEFA.

"Noi am fost primiţi foarte bine, nu ne plângem de absolut nimic. Nu noi am ales hotelul, UEFA l-a ales, şi pot spune că este foarte frumos, condiţiile sunt foarte bune. Mă bucur să văd atâţia suporteri, din păcate nu am reuşit să facem fotografii cu ei sau să le oferim autografe aşa cum ne-am fi dorit. Stadionul pe care ne-am antrenat ieri (n.r. - Arcul de Triumf) a fost în stare foarte bună, de o calitate înaltă, aşa că nu suntem îngrijoraţi de nimic.

ADVERTISING

Chiar pot spune că pentru noi a fost mai bine aici decât la Budapesta ca urmare a temperaturii. Chiar dacă sunt temperaturi ridicate şi aici, nu este totuşi la fel de cald ca la Budapesta. Dar revin şi spun că nu pot să mă plâng absolut deloc de condiţiile de la hotel", a explicat Deschamps, potrivit DigiSport.ro.

Partida dintre Franța si Elveția va avea loc luni, de la ora 22:00, pe Arena Națională.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!