Răzvan Burleanu amenință FCSB: "Vom aplica cea mai dură sancțiune"

Răzvan Burleanu amenință FCSB: "Vom aplica cea mai dură sancțiune"

Răzvan Burleanu a trecut la amenințări, după ce Gigi Becali a anunțat că va contesta în instanță decizia FRF de a obiga cluburile să învestească anual o parte din buget în academii de fotbal.

Cluburile vor fi obligate să învestească 5% din buget în academii în 2022. Iar procentul va crește la 6.5% în 2023 și 7.5% în 2024.

Acest lucru nu a fost pe placul lui Becali, care a anunțat că va contesta decizia în instanță.

"Noi am votat împotrivă! Nu, tată! Ne-au spus că suntem obligați să investim în academii. Eu oricum investesc, dar tu nu mă poți obliga să fac ceva cu banii mei. Vom contesta. Au spus că trebuie să avem nu știu ce punctaj cu academia. Noi oricum îl avem, dar nu e în regulă.

ADVERTISING

Nu poți obliga cluburile să facă ceva, nu le poți face tu politica financiară. Tu mă obligi pe mine cum să fac? Nu e în regulă ca cineva să-ți comande ce să faci cu banii tăi. O să atacăm la Tribunal. E o chestiune economică. Nu mă poți obliga pe mine cât să investesc", a spus Becali pentru Gsp.

In replică, Răzvan Burleanu spune că FCSB nu va primi licența pentru Liga 1 dacă nu va respecta noua regulă.

„Ne vom apăra și vom câștiga așa cum am făcut-o și cu alte ocazii. FRF va fi foarte fermă în această direcție atunci când vine vorba despre investițiile la copii și juniori.

ADVERTISING

Neîndeplinirea acestor investiții în academie duce la refuzarea licenței. E cea mai dura sancțiune pe care o poți aplica. Dacă nu vom reuși în diferite zone de intervenție să realizăm un fotbal mai bun la nivel de cluburi, nu vom putea să avem un fotbal mai bun la nivel de echipă națională”, a declarat Burleanu în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!