Ce au remarcat jurnaliștii elvețieni veniți în România la EURO 2020

Ce au remarcat jurnaliștii elvețieni veniți în România la EURO 2020

Jurnaliștii publicației elvețiene Le Matin au realizat un reportaj înaintea meciului cu Franța, din optimile EURO 2020, programat la București.

Publicația Le Matin remarcă faptul că pandemia de coronavirus nu mai există deja în România și că restricțiile minime care mai sunt în vigoare nu sunt nici ele respectate.

"Capitala României pare să se fi îndepărtat de perioada pandemiei într-un timp foarte scurt. Fanii elvețieni care vor ateriza la București în următoarele ore vor simți ceva din gustul lumii de dinainte. Cu câteva zile înainte, cei care au făcut călătoria la Roma au trebuit să poarte masca afară, în oraș, în ciuda celor 33 de grade. În România este doar o amintire veche… Chiar dacă este obligatoriu să o porți în locuri închise și în aer liber în zonele aglomerate. Ei bine, asta spune legea…", a scris Le Matin.

ADVERTISING

De asemenea, elvețienii au descris și atmosfera din Centrul Vechi al Capitalei.

"Fiecare împătimit al petrecilor trebuie să ajungă pe strada Lipscani. Terasele sunt aglomerate acolo, domnișoarele își unduiesc șoldurile, nu purtăm masca nicăieri, nici măcar înăuntru, unde fumăm fericiți în jurul meselor de cel puțin zece oameni. Restricțiile sunt respectate acolo într-o manieră extrem de aletorie", remarcă elvețienii.

Meciul dintre Franța și Elveția, din optimile EURO 2020, va avea loc pe Arena Națională luni de la ora 22:00.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!