Reacția tenismenei de top care a fost exclusă dintr-un turneu pentru că a ieșit din hotel

Reacția tenismenei de top care a fost exclusă dintr-un turneu pentru că a ieșit din hotel

Americanca Danielle Rose Collins a oferit prima reacție după ce a fost exclusă de la World Team Tennis pentru că a ieșit din hotel.

"Le cer scuze colegilor, fanilor și oficialilor pentru că nu am înțeles și am ieșit din hotel. Nu știam de această regulă când am ieșit. Nu aș fi încălcat niciodată intenționat regulile. Sper ca toată lumea să nu mă judece", a afirmat Collins pentru NY Times.

În plus, Danielle Rose Collins a luat o decizie neașteptată după ce a fost exclusă de la turneul World Team Tennis pentru că a ieșit din hotel.

Americanca a decis să își șteargă toate conturile de pe rețelele de socializare, fiind asaltată de mesaje prin care oamenii îi reproșau că e iresponsabilă.

Organizatorii au transmis că au luat această decizie de a o exclude deoarece Collins a părăsit hotelul în care era cazată și a încălcat astfel regulile sanitare ale turneului.

„Am hotărât să nu o mai lăsăm să joace pe Danielle Collins pe toată durata World Team Tennis 2020, după ce a încălcat protocolul sanitar. Aceste protocoale au fost implementate încă de la startul turneului și au fost comunicate sportivilor și antrenorilor”, a afirmat Carlos Silva, CEO al World Team Tennis, citat de Punto de Break.

Ea era însă foarte vehementă după focarul apărut la turneul lui Novak Djokovici, cerând măsuri dure pentru reluarea turneelor.

Danielle Collins ocupă locul 51 în clasamentul WTA. Cel mai sus a ajuns pe locul 23, iar cea mai bună performanță este semifinala de la Australian Open 2019.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

C.S.